Napozz okosan Biobaza napozó termékekkel

by - július 06, 2019


Az elmúlt hónapban elkezdtem tesztelgetni a Biobaza három termékét is a Royal Gold napozó dzsemet, a Napozóolajat, valamint a Sun Therapy méhviaszos ajakbalzsamot. Elsőre nem nyertek meg maguknak, majd jött egy fordulat, amivel belopták magukat a szívembe.

Alapjáraton nagyon szeretek napozni, az ekcémás bőrömnek jót tesz és gyorsabban is gyógyul, de nyilván akkor, hogyha okosan napozok és odafigyelek néhány alapvető kis szabályra. Arra, hogy mivel kenem magam, mikor fekszek ki napozni és mennyi időre.

Arra még sosem gondoltam, hogy a naptejen/napolajon túl bármit is kenjek magamra napozás előtt. Majd eljött a dm workshop, ahol ajándékba kaptunk 3 Biobaza terméket, amik eddig ott csücsültek a tesztelendő termékek között, egészen június elejéig. Akkor már a vizsgáimra készülés előtt kifeküdtem néha az erkélyre és próbálkoztam a termékekkel, eléggé csalódottan, mert ragadtam, csillogtam, összekentem a dolgokat magam körül és több idegességet adott a termékek használata, minthogy sem élvezetesebbé tette volna a napozást.

Mivel letudtam a vizsgáim, jöhetett az év első kötelező hajdúszoboszlói strandolása, ahova magammal vittem a napozóolajat és egyszerűen megnyert magának. A strandon szépen hidratálta a klórtól kifehéredett, kiszáradt bőrömet és nem ragadtam, nem kentem össze semmit magam körül és ekkor már nem nyűg volt a termék használata, hanem megváltás, mert nem kellett a strandolásból egy összeszáradt fadarabként hazamennem.

Azt fontos tudni, hogy a termékek nem tartalmaznak fényvédőt, az ajakbalzsam kivételével, így nagyon fontos, hogy UV védelemmel rendelkező terméket is használjunk mellettük.

Mégis miért jók ezek a termékek, hogyha nem tartalmaznak fényvédőt?

A BIOBAZA gyógyszeripari minőségű, természetes natúrkozmetikumokat forgalmaznak, melyeket horvát gyógyszeripari szakemberek fejlesztettek ki. Kimondottan az érzékeny bőr ápolására alkották meg a termékeket, melyek nem tartalmaznak tartósítószert, a bőrt irritáló anyagokat, mesterséges illatanyagot és színezéket, melyek az érzékeny bőr ellenségei. Korábban én is írtam nektek, hogy az illatanyagokat igyekszek kizárni a bőrápolási rutinomból, így ezek a termékek nálam telitalálatok ilyen szempontból. 

Olyan magas minőségű természetes összetevőket tartalmaznak, mint a természetes vajak, növényi és esszenciális olajok, kivonatok. A termékeket és összetevőiket nem tesztelték állatokon, ami újabb nagy plusz pont.


Royal gold szuperbarnító napozó dzsem

A termék innovatív, lila répát tartalmazó formuláját, aranyló részecskékkel dúsították készítői, amelyek segítségével a dzsem még jobban ki tudja hangsúlyozni a bőr bronzbarnadását. Az immortelle, körömvirág és olíva kombinációja hidratálja a bőrt és elősegíti a regenerálódását, míg a lilarépa-kivonat segít előkészíteni a bőrt a napozásra.Napozóolaj

Az olaj hozzájárul a bőr gyors barnulásához. Sárgarépaolajból és dióból kinyert karotinoiddal hatékonyan segíti az egészséges bronzszín elérését. További természetes hatóanyagai hozzájárulnak ahhoz, hogy a bőr megőrizze természetes nedvességtartalmát és rugalmasságát.


Sun Theraphy méhviaszos ajakbalzsam

A méhviaszos ajakbalzsam sárgarépaolajat és további ápoló olajokat tartalmaz, amelyek táplálják és puhítják az ajkakat. Ez az ajakápoló megvédi az érzékeny ajkakat a nap káros sugaraitól az SPF15 fényvédőnek köszönhetően.

Ti próbáltátok már valamelyik terméket?


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés