Ragyogj Te is a nyári hétköznapokon!

by - június 15, 2019


A mai bejegyzés főszereplője egy Face Primer protect & glow SPF 30 az IsaDorától. A sminket egy meleg nyári hétköznap ihlette, ahol a fókusz a csillogó, ragyogó bőrön és a fényvédelmen van.

A sminkem alapjául most nem egy alapozót, hanem egy többcélú olajmentes formulájú primert választottam, azaz a Face Primer Protect & Glow SPF 30 primert, mely megfelelően hidratálja és védi a bőrt összetevőinek köszönhetően.

A fényvédelem kortól és nemtől függetlenül fontos mindenki számára, emiatt is szuper termék ez a primer, mert gondoskodik a megfelelő fényvédelemről. Mindenki megtalálja a hozzá színben legjobban illő terméket, ugyanis van belőle Transparent, Sand, Sun és Bronz Glow árnyalat is.

Face Primer Protect & Glow SPF 30 - Mit kell tudni a termékről?Finoman áttetsző árnyalatainak és könnyed, gyöngyház részecskéinek köszönhetően friss és egészséges fényt varázsol az arcbőrnek. Primerként szuper választás, hiszen tökéletes természetes ragyogású és védő alapot biztosít a környezeti hatásoktól a bőr számára.

5 tudnivaló a termékről

  • Tökéletes alap a tartós sminkeléshez.
  • SPF 30- széles spektrumú fényvédelmet biztosít az UVA/UVB sugarak ellen.
  • Hidaratáló, anti-aging összetevőket tartalmaz.
  • Minden bőrtípusra ajánlott.
  • Áttetsző finish - kiegyenlíti a bőrtónust miközben hagyja érvényesülni a bőrt.
Elérhető: 8990 Ft a Douglas üzleteiben és online

Tapasztalataim

Szépen felvihető az arcra kézzel vagy sminkszivacs segítségével. Könnyedén siklik az arcon krémzselé textúrájának köszönhetően, szilikonos érzet nélkül. Én egy kicsit nehezebb krémes állagúnak mondanám, amivel el kell találni a megfelelő mennyiséget, hogy ne nehezítse el a bőrt. Hogyha ez a mennyiség megvan, akkor csodaszép ragyogó bőrképet kap az ember. 

Kifejezettem tetszik az, hogy számos árnyalat közül lehet válogatni. így mindenki megtalálja a számára megfelelő színt. Én amit tesztelésre kaptam, az a bronze glow 09 árnyalat. Egyenlőre kicsit sötét, de a nyaralás után nagyobb bizalommal fogok felé nyúlni, amikor már napbarnított lesz a bőröm. A nyári időszakban könnyedén helyettesíthet egy alapozót, hogyha valaki szereti a természetes ragyogást a bőrön.

A kiszerelése is szuper, én nagyon szeretem a pumpás termékeket, mivel légmentesen zártak, így hosszabbodik a termék szavatossága, a pipettás társaihoz képest.

 

Ahhoz hogy még ragyogóbb legyen a sminkem a szemem alatti részre az IsaDora Light Up korrektorját használtam, az arccsontra pedig felvittem egy kevés krém állagú highlightert az IsaDora Glossy Glow Stick segítségével. Hogy még jobban fokozzam a fényes hatást a Face Sculptor paletta highlighterével fixáltam a krémes terméket.

A következő lépés egy kis bronzosítás, pirosítás volt, amihez szintén a Face Sculptor Bronzer, Blush Highlighter palettát használtam. A bronz árnyalatból felvittem az arccsont alatti részre, a pirosítóból pedig az almácskákra majd összedolgoztam őket egy ecset segítségével.


A szemöldökformázás sem maradhatott ki, amihez az IsaDora Borw Powder Pen por állagú szemöldökceruzáját használtam. Amióta megkaptam folyamatosan őt használom, engem meggyőzött magának a termék, de erről korábban is írtam már nektek.

A szememre a korábban használt bronzosító paletta bronz és highligh árnyalatait használtam és egy pufi fejű ecsettel vittem fel őket a szemhéjamra. Mivel a nyári hétköznapokat számomra a meleg árnyalatok jelentik, így a fekete tusvonal helyett, most egy barna tusvonalat húztam az IsaDora precise roll-on eyeliner segítségével.

A smink megkoronázására jöhetett a kedvenc részem, ami nem más mint a rúzs. A mai sminkhez az IsaDora Perfexr Moisture Lipstick High-Risk Red árnyalatát választottam, ami egy narancsba hajló piros rúzs. Egyszerűen tökéletes választás a nyári hétköznapokban, hogyha valami igazán bevállalósat szeretnénk.

Ti milyen sminket viseltek a nyári hétköznapokon?Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés