Holy Sheet Mask 5 napos maszk kihívás

by - június 22, 2019


5 nap extra kényeztetés a bőrnek. Minden napra másik fátyolmaszkot tettem fel, amit végig kísérhettetek az instagram oldalamon. A mai bejegyzésben a héten gyűjtött tapasztalataimat foglaltam nektek össze. Egy fátyolmaszk mániásként a fellegekben jártam ezalatt a teszt alatt.

Több blogger társammal együtt belevetettük magunkat az Avon 5 napos maszk kihívásába. Én, amikor megkaptuk az e-mailt, hogy van ilyen lehetőség, csillogó szemekkel írtam a lányoknak, hogy szeretnék részt venni benne, és sikerült :) Úgyhogy boldogan bontogattam a csomagot, olvastam el a leírást és olvastam utána a maszkoknak a kihívás elején.

Először kicsit szkeptikusan álltam a dologhoz, hogy heti 5 alkalommal fátyolmaszkozzak, a heti 1-2 alkalom helyett, de belevágtam, ugyanis imádom a maszkokat és most a tikkasztó melegben felüdülés velük is kényeztetni az arcom. Így nem csak a sok vízfogyasztással tettem a bőröm hidratáltságáért a megszokott rutinom mellett, hanem szuper fátyolmaszkokkal is.

Mielőtt belekezdtem volna a kihívásba, néhány lépéssel előkészítettem az arcom, annak érdekében, hogy a maszkok minél jobban kifejtsék hatásukat. Mostanában kiemelt figyelmet fordítok az arcbőröm ápoltságára, hogy a nyári időszakban elhagyhassam az alapozót és élvezzem a tiszta bőrképet a meleg hétköznapokon is. A kihívás első napján, a megszokott arctisztításom után, egy gyengéd radírozást végeztem a Nivea agyagos arclemosójával, hogy megfelelően előkészítsem a bőröm at első maszk használatára. A további napokon csak hideg vízzel alaposan felfrissítettem és megtisztítottam a bőröm, mivel általában reggelente használtam a maszkokat, így a lemosót elhagytam.

Minden maszkot 15-20 percig hagytam az arcomon, amikor már éreztem, hogy kifejtette a hatást és a maszk kezdi elveszteni nedvességét, akkor levettem azt és az arcomon maradt terméket belemasszíroztam a kezemmel az arcomba és a nyakamba, majd átmasszíroztam az arcom az évekkel ezelőtt beszerzett arcmasszírozó készülékemmel, ami a Foreo egy alternatívája.

Hétfő Avon True Nutra Effects fátyolmaszk hialuronsavval és kaktuszvirággal


Mit kell tudni a termékről?

Az Avon True Nutra Effects fátyolmaszk, hialuronsavat és kaktuszvirágot tartalmaz. Igazi hidratáló bomba, ugyanis a kaktuszvirág kivonat magas E vitamin tartalmú, ezen felül az esszenciális zsírsav tartalma miatt kiváló pajzs a ráncaink elleni küzdelemben. Ezzel a termékkel nem csak megelőzhetjük, de halványíthatjuk is, az apró ráncokat.

Tapasztalataim

Az arcmaszk bőven átitatott a hatóanyagokban gazdag hidratálóval. Könnyedén illeszkedett az arcomra, kivéve az orrom vonalában, mert ott kissé elállt de hát, akinek nagyobb orra van, azzal előfordul az ilyen. Ennek ellenére, szinte egy második bőrrétegként illeszkedett az arcomra, kellemes volt a viselete és nem figyeltem az órát, hogy mikor telik le a 15-20 perc, csak érzésből néztem, hogy mennyire nedves a fátyol a hidratálótól. Könnyed nagyon a termék, nem zsírosította el a bőröm a nap további részében sem, egy kellemes fényt adott neki, ami az egészségesen ragyogó bőr képét keltette. Úgy érzem jó kezdete volt ez az Avon True Nutra Effects fátyolmaszk a kihívásnak.

Kedd Avon True Nutra Effects fátyolmaszk grépfrútkivonattalMit kell tudni a termékről?

A második nap a ragyogásról szólt főszerepben a grépfrútkivonattal dúsítptt Avon True Nutra Effects fátyolmaszkkal. Használatával halványíthatjuk a pigmentfoltokat, megelőzhetjük azok kialakulását, valamint világosabbá és üdébbé varázsolhatjuk arcbőrünket. 

Tapasztalataim

Ez a termék is hasonlóan a hétfői társához, bőven át van itatva a hatóanyagokban gazdag hidratálóval. Ő sem illeszkedik szépen a nagy orromra, de ezt már elengedtem ennél a típusú arcmaszknál. Ő is nagyon könnyed és frissítő termék, pihe-puha volt használata után a bőröm. Az ígért hatást betartja, hogy ragyogó bőrképet kapunk, viszont mivel nekem nincsenek pigmentfoltok az arcomon, erről a hatásáról nem tudok beszámolni. Egyetlen negatívuma, hogy kipirosodott tőle a homlokom és ez a pirosság jónéhány percig ott is maradt, ami miatt kicsit aggódtam, de szerencsére elmúlt és maradt a friss és üde bőr.

 Szerda K-Beauty Cica növény fátyolmaszk


Mit kell tudni a termékről?

A hét közepén elérkezik a pont, amikor már fáradtabb az ember és elmúlik a hét eleji lelkesedés, így jön a felmentő seregként a K-Beauty Cica növény fátyolmaszkja, amely képes életre kelteni a bőrünk. A titka egy a kínai gyógyászatban használatos életelixír. A cica kivonat különösen gazdag A-,B-, és C vitaminokban, ezeknek köszönhetően elősegíti a kollagéntermelést, valamint bőrnyugtató, regeneráló és gyulladáscsökkentő hatású.

Tapasztalataim

Korábban már írtam nektek, erről az arcmaszkról, amit itt olvashattok.  Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy imádom. Ő illeszkedett legjobban az arcomra, szinte már tényleg olyan volt, mintha nem lenne semmi rajta, csak egy plusz bőrréteg. Ez a maszk tartalmazta a legtöbb terméket és ezután éreztem a legtöbb hidratáltságot a három nap elteltével. Ami a maszkon maradt még termék a 15-20 perc elteltével, azt belemasszíroztam a nyakamba és a dekoltázsomba a maszk segítségével. Maga az átitatott fátyol állaga vagy anyaga szerintem a három maszk közül eddig a legkellemesebb viselet és a legpuhább textúra. Mindenképp csak ajánlani tudom, szuper termék, örülök, hogy bekerült az 5 napos kihívás maszkjai közé.

Csütörtök Avon True Nutra Effects fátyolmaszk vörösbor-kivonattal 


Mit kell tudni a termékről?

Közeleg a hétvége és fél gondolattal már a pihenésnél járunk. De ki mondta, hogy csak hétvégén élvezheti igazán az ember az életet? Helyezd az arcodra az Avon True Nutra Effects vörösbor-kivonatot tartalmazó fátyolmaszkját és lazíts! A fátyolmaszk antioxidánsokat, A- és C vitamint, valamint vörösbor kivonatot tartalmaz, amelynek hatására bőrünk valósággal megfiatalodhat. A vörösbor nem csak a kikapcsolódásban segít, hanem egy természetes hámlasztó is, melynek köszönhetően könnyedén megszabadulhatunk az elhalt hámsejtektől, ráadásul ránctalanító hatással is rendelkezik.

Tapasztalataim

Ez az a maszk, amiről nem igazán tudom, hogy mit írjak. Eléggé vegyes érzések kavarognak bennem. Túl sok hidratálóval volt átitatva, így egy kicsit kifacsartam belőle mielőtt felhelyeztem az arcomra, mert csepegett belőle a folyadék. A második negatívum, ami rögtön felütötte a fejét, amikor kinyitottam a maszkot, az az illatáradat, ami kiáramlott belőle. Túlságosan parfümös, már-már fojtó érzést keltett bennem elsőre.

Ezt követően pedig jött az a 15 perc, amíg csücsült az arcomon. Az illatot megszoktam, habár még  mindig kicsit sok volt számomra. Majd lekerült a maszk és a bőröm még extrábban puha lett, mint a korábbi napokban. Az illat megmaradt az arcomon még jó néhány órán keresztül, így aki nem szereti a parfümös arcápolókat, a korábbi maszkokat jobban tudom neki ajánlani. Az apróbb ráncokat tényleg feltöltötte és frissen ragyogóvá varázsolta a bőröm. Állagra és illatra ez a maszk volt, amit legkevésbé kedveltem, de hatásra talán az eddigi legjobb. Emiatt is van bennem az a kettősség, amit a tapasztalataim elején is írtam.

Péntek K-Beauty Sugar Maple hidrogél arcmaszk 


Mit kell tudni a termékről?

Eljött a maszk kihívás utolsó napja, melynek alkalmából egy igazán különleges maszkra került a sor, mégpedig a K-Beauty Sugar Maple hidrogél maszkjára. Ezzel tökéletesen megalapozhatjuk a hétvégét. Az arcmaszk egy áttetsző hidrogél formula, melynek fő összetevője a juharcukor, amely egy természetes AHA forrás (Alpha Hidroxy Acid, kémiai hámlasztók). Azonnali eredményt nyújthat, hiszen a bőrünk felfrissül, feltöltődik és kisimul tőle.

Tapasztalataim

Eléggé meglepett ez a maszk. Olvastam, hogy hidrogél, emiatt nem az anyaga volt meglepő a számomra, hanem az, hogy két darabban találtam a tasakban. Először azt hittem, hogy én vagyok olyan szerencsétlen, hogy ketté szakítottam a maszkot, de szerencsére nem :). Az illeszkedéssel voltak apróbb problémáim, a szemrész nagyon kicsi, vagy ismét az orrom az, ami nagy, de ezen így utolsó nap már meg sem lepődök. Ez a K-Beauty is maszk is illatosított, a Nutra Effectses boroshoz hasonlóan, de sokkal kellemesebb kókuszos beütésű és hamarabb elillanó, mint a másik. Összességében azt kell mondjam, hogy egyszerűen imádtam. Kirándulás után feldobtam a maszkot, járkáltam benne, amíg tanultam és kellemesen hűsített, frissített. Élettel telivé varázsolta  a bőröm, így hétvégére, úgyhogy tökéletes zárása volt a kihívásnak.

Összességében a kihívásról

Imádtam minden percét. Maszkmániásként igazi álomhét volt a mostani. Nem gondoltam volna, hogy a bőröm ilyen jól bírja majd az extra hidratáltságot és a napi fátyolmaszkozást, de helytállt és mindegyik maszkot hálásan viselte. A kedvencem a két K-Beauty maszk volt, teljesen más kategória, mint bármelyik másik általam tesztelt fátyolmaszk, így ezzel megnyertek magunkak 100%-ban.

Hogyha Ti is szívesen végig csinálnátok a kihívást, akkor a maszkokat megtaláljátok az Avon oldalán.

Ti szeretitek a fátyolmaszkokat?
Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés