Lookbook | Szürke, fekete árnyalatokban

by - január 12, 2019


Fekete, szürke árnyalatokba borult a ruhatáram a téli időszakban. Nincs ez másképp néhány új ruhadarab kapcsán sem. Nálatok mi a domináns szín a téli ruhatáratokban?

Fekete árnyalatban

A fekete domináns szín nálam, az őszi-téli időszakban, így, amikor megláttam a Lidl kínálatában ezt a fekete body garbót gondolkodás nélkül lecsaptam rá. 1999 Ft volt, így nem hezitáltam egyáltalán, hogy megvegyem vagy sem, viszont az izgultam, hogy jó legyen a méret, az anyag és még legyen a bolt polcain.Szerencsém volt, mert még volt S-es, az anyaga is jó, úgyhogy hazajött velem ez a napjainkban elég divatosnak számító kis basic darab. Anyagában nagyon kellemes, bordázott kialakítású, így meleg és jó szolgálatot tesz a hideg téli napokon, ami valljuk be mostanában aktuális. Mivel nagyon fázós vagyok, így a bodyk nagy kedvenceimmé váltak, pedig korábban tartózkodtam tőlük.


Jól kombinálható fekete vagy kék farmerrel, blézerrel vagy kardigánnal, tényleg igazi basic darab. Színéből adódóan szinte bármivel feldobható, így könnyedén beépíthető a már meglévő ruhatárba, amiről már korábban is írtam nektek, hogy fontos szempont egy-egy új darab beszerzésekor. A fekete és fehér árnyalatai a basic kategóriát képviselik nálam, melyek kihagyhatatlan alapdarabok, így nagyon szerettem volna, hogyha fehérben is be tudom szerezni ezt a darabot, de sajna arról már lekéstem.


Szürke árnyalatban

 A bodyk kínálatában, mint ahogy írtam a fehér garbóról lemaradtam, így hazajött velem egy szintén alapdarab, szürke árnyalatban. Ő már nem garbó, hanem egy mélyebben dekoltált darab. Bordázott anyagának köszönhetően szintén melegebb viselet, amely könnyedén kombinálható farmerrel. 


A napokban kicsit elengedtem a fantáziámat is és a réteges öltözködést a magaslatokba emelve felvettem egy inggel kombinálva ezt a felsőt, hogy a mellrész jobban fedett legyen. Alapjáraton nem kellemetlen vagy kényelmetlen vagy túl bevállalós ez a felső, de a hideg miatt ez a nyitottság nekem nem fért bele. Tehát nem csak aláöltözőként állta meg a helyét, hanem egy ingre rávéve is megfelelő viselet.


Nektek hogy tetszenek a szettek? A bodykat szeretitek?
Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés