A barátom választotta a ruháim

by - január 19, 2019

Az előző bejegyzésemben írtam nektek, hogy mennyire megszerettem mostanában a bodykat. A barátom ezt a gondolatmenetet kihasználva meglepett néhány igazán különleges és bevállalós darabbal Karácsonyra, a Shein oldaláról.

Valljuk be egy kicsit más a pasik szeme a divathoz, mint a nőké. Valamikor sokkal kifinomultabb és nőiesebb vonalat találnak meg, mint mi magunknak gondolnánk. Ez is most így történt. Sokkal bevállalósabb darabokat vásárolt meg a barátom, szinte olyanokat, amit én magamtól fel sem vennék, de mégis telitalálatok. Önbizalom próbának is elmegy, ugyanis ezekhez a darabokhoz kell egy nagy adag belőle. hogy igazán jól mutassanak.

Egyszerű, de nagyszerű

A csipkés ruhákat nagyon szerettem régen is. Több olyan felsőm van, ami csupa csipke, de mostanság valahogy eltűntek a ruhatáram alján. Ez a fekete csipkés body tökéletesen beillik a ruhatáramba. A téli időszakban megfelelő aláöltözőként, tavasszal pedig szuper lesz egy office nadrággal/szoknyával és egy blézerrel párosítva, vagy ha jobban belegondolok egy szatén / fehér ingre is simán felvenném. Felvehető alá melltartó, de anélkül is takar annyit, hogy kényelmes viselet legyen. Az anyaga nagyon finoman simul a bőrhöz és pihe-puha viselet, így jó választásnak bizonyult. Az összes közül talán ez a kedvencem.

Nosztalgikus elegancia

Ez a body első tapintása és ránézésre nosztalgikus érzéseket keltett bennem, ugyanis olyan mint egy tornadressz az általános iskolás koromból, persze kissé bevállalósabb "felnőtt" változatban. Őt is simán el tudom képzelni a tavaszi időszakban egy farmerrel vagy szoknyával is. Aláöltözőként már kevésbé a nyakrész kialakítása miatt, így kevésbé kombinálható, mint a korábban említett társa, de úgy gondolom, hogy nem egy porosodó darab lesz a ruhatáramban a tavaszi időszakban.

Meglepő fordulat

Első ránézésre ez a body semmi extrának nem tűnik, majd jön a meglepő fordulat, ami a hátrész kialakításnak köszönhető. Szintén megjelenik a csipke kialakítás, ami szuper elegánsá teszi a felsőt. Egy bálba, színházba, randira (vagy a közelgő évfodulónkra) simán el tudnám képzelni, a piros kis szoknyámmal párosítva. Szintén tavaszi vagy nyári darabnak mondanám, így még egy okom van, hogy várjam a jobb időt és a tavaszi napsugarakat.

Nektek melyik body tetszik a legjobban?

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés