Lookbook | Csíkok harmóniája

by - október 15, 2018


Mostanában elegánsabb darabok között szemezgetek, hogyha új ruhákról van szó. Most a Sinsay oldalán bukkantam egy igazi kincsre, amiről a csíkok harmóniája jut az eszembe.


Először, amikor megláttam a Sinsay oldalán az inget nem tudtam eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Majd ahogy kicsit több ideig néztem, egyre jobban megtetszett. Az, hogy a fekete fehér csíkos részek játékosan váltják a kék fehér csíkos részeket igazi harmóniát teremt a csíkok között. Egyben elegáns és játékos darab is, ami nagyon különlegessé teszi az összképet.

Az inget most egy kék farmerrel párosítottam, de egy fekete farmerrel is megállja a helyét. Lábbelinek a korábban bemutatott csizmámat választottam, ami azóta is leszakíthatatlan a lábamról. Továbbra is csak ajánlani tudom.

Ez a szépséges és kényelmes táska pedig a mindennapjaim kiegészítője lett. Most, hogy elkezdődött a tanítási gyakorlat, valamint az egyetem is több napon megköveteli, azt, hogy laptop legyen nálam, kellett egy táska, amiben kényelmesen elférek és kíméli is  a hátam. Szülinapomra nővéreméktől meg is kaptam, azt a táskát, amit kinéztem a Lidlből és egyszerűen imádom. Kényelmesen elférek benne, és a súlyt is tökéletesen elosztja kímélve ezzel a hátamat.

Ing: Sinsay
Nadrág: H&M
Cipő: Deichmann
Táska: Lidl

Nektek hogy tetszik ez a szett?Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés