Lookbook | Őszi színekben

by - szeptember 17, 2018


Az őszi időjárásra még várni kell, de én már nem bírtam ki és ismét egy őszi szettet hoztam nektek, aminek főszereplője egy szürke kötött ruha.Ősszel is az a célom, hogy kilépjek a nadrágok világából és egy kicsit csinosabban induljak neki a hűvösebb időnek. Ezért is esett a választásom, erre a ruhácskára, amikor a  Primark sorai között nézelődtem.

Korábban már láttam ezt a ruhát videókban, amikor inspirációt gyűjtöttem és felmértem a terepet, hogy miket is tartogat majd számomra a Primark őszi kollekciója. Élőben is nagyon megtetszett, szuper jó anyaga van és a szabása is tökéletes. Kicsit hosszítja az alakomat, ami rám fér, mert 166 cmmel nem vagyok egy égi meszelő.

Ahhoz hogy hűvösebb napokon is fel tudjam venni a ruhácskát választottam egy kardigánt is, ami igazán őszi színekben tündököl. Ősszel imádom a bordós, mustáros árnyalatokat, így nem volt kérdés, hogy ő is jön velem haza a messzi Angliából.

A teljes őszi szettet egy vastagabb harisnyával tettem teljessé, ilyenkor már elég csípősök a reggelek, így elfér, egy vastagabb harisnya is a hétköznapokon.

Egy barna bőr csizmára esett a választásom a szett keretezésére. Korábban nagyon nem szerettem, ezt a csizmát.. csúnyának találtam és kényelmetlenül éreztem magam benne. Ezek az érzések az évekkel elszálltak, ugyanis már kb. 8 éve a ruhatáram részét képezi, egyáltalán nem kényelmetlen és nem is csúnya, mint ahogy anno tini fejjel gondoltam.

Nektek van olyan darabotok, amit régen nem szerettetek és ma már szinte a kedvencetekké vált?

Milyen a kedvenc őszi szettetek?Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés