My Nail | Körömlakk mánia

by - július 11, 2018


Imádom a körömlakkokat, így nagy örömmel fogadtam, amikor megkeresett a My Nail sorozattal kapcsolatban a DeAgostini képviselője, hogy lenne-e kedvem megismerkedni néhány újságukkal és a hozzájuk járó termékkel. Nézzük is, milyen tapasztalataim vannak az útmutatókkal, lakkokkal és a díszítőkkel kapcsolatban.

A My Nail különböző technikákat mutat be a körömművészet világából. Egyszerű, de mégis kreatív módon készíthetünk trendi körmöket. A gyüjtemény 60 füzetből áll, amihez járnak alapozó és fedőlakkok, alapvető tartozékok, színes körömlakkok, trendi dekorációk és különleges hatású lakkok is.Miket rejtenek a katalógusok? Mi jár hozzájuk?


1. lapszám Kifogástalan manikűr

A kezeink mindig szem előtt vannak és nagy igénybevételnek vannk kitéve, ezért ugyanolyan gondosan kell ápolnunk őket, mint az arcunkat. A manikűrözés egy egyszerű kis gesztus saját magunk felé: a mindennapos gondoskodásunk jele. 

Ebben a számban  olyan alapvető technikákkal ismerkedhetünk meg, amelyeket a későbbiekben is használhatunk, kombinálhatunk. Megtanulhatjuk, hogy hogyan lehet kényeztetni a körmeinket és a kézfejünket.


Ehhez a számhoz egy fólia és levendulakék lakk jár, melyek segítségével igazán kreatívak lehetünk. A levendulaszezon még javában zajlik, így a kék lakk telitalálat, a fólia pedig könnyedén feldob bármilyen manikűrt és ehhez is kiváló tippeket kapunk az újságban, legyen szó egy elegánsabb vagy akár egy fesztivál megjelenésről.

Az 1. lapszámba te is belelapozhatsz, hogy lásd milyen is a katalógus.

2. lapszám A lakkozás mikéntje

A lakkozás a közömápolás egyik alapművelete, a körmök díszítésére szolgáló legegyszerűbb és legelterjedtebb módszer, mégis elengedhetetlen hozzá bizonyos technikák ismerete. Idővel, ahogy egyre több gyakorlatra teszünk szert, egyre szebb végeredményeket érhetünk el. Egy-egy egyszerű módszerrel igazán mutatós, és dícséretre méltó körmöket varázsolhatunk.Ebben a számban olyan javaslatokat kaphatunk, amelyek segítségével tökéletes eredményt érhetünk el, a napsugaras körmöktől egészen a sokszínű geometriáig. 

A cél már megvan, az eszközök melyek segítségével elérhetjük őket: egy arany színű lakk, tárolókorong aranyszínű dekorációhoz, valamint egy pontozótű. 

3. lapszám Nélkülözhetetlen manikűrös kellékek

A legkiválóbb anyagokra és eszközökre lesz szükséged, ha a legjobb eredményt szeretnéd elérni, ahogy bármilyen más tevékenység, munka vagy hobbi során. A manikűr sem kivétel.

Ebben a számban egy olyan gyakorlatias szószedetet kapunk, amellyel könnyen megismerkedhetünk a körömápoláshoz szükséges kiegészítőkkel.


Ehhez a számhoz a fehér és rózsaszín lakkok, szívecske és csillag alakú matricák, valamint a franciamanikűr elkészítését segítő holdacska alakú ragasztócsíkokkal  járnak.

Beszerezhetőség 

Az 1. lapszám 390 Ft az újságárusoknál és előfizetésben is. (Megjelenés: május 18-tól)
A 2. lapszám 990 Ft az újságárusoknál és előfizetésben is. (Megjelenés: június 1-től)
A 3. és további lapszámok 1590 Ft-ba kerülnek az újságárusnál. Előfizetés esetén a lapszámok ára 1490 Ft. (Megjelenés: június 15, június 29, július 13, július 27, augusztus 10, ezt követően pedig hetente péntekenként)

Tapasztalataim

Jelenleg eléggé rövid a körmöm, így a francia manikűrt  kipróbálva ráébredtem, hogy inkább a színekkel kellene kísérleteznem mostmég. A francia manikűr kapcsán elsőre azt tapasztaltam, hogy az alap számomra nem az igazi, eléggé csíkoz és egy rétegben nem is nagyon fed, de ha hosszabb lesz a körmöm mindenképp adok még neki esélyt. A fehér lakk az tetszik, szépen pigmentált és egységesen fed.

 Az arany gyönyörű, szép fényes és szuper pigmentált, a díszítők könnyen használhatók, de fontos, hogy fedőlakkal zárjuk a manikűrt, mert különben simán leperegnek.


A kék is csodaszép, egy rétegben is jól fed és könnyedén tapad bele a fólia, így egyszerűen érhetünk el vele igazán kreatív körmöket.

Az újságok is nagyon tetszenek, könnyedén követhetők a bennük leírt lépések és használhatóak a lapszámokhoz járó kiegészítők és lakkok is. Szívesen ajánlom bárkinek, aki hozzám hasonlóan imádja a lakkozást, de azoknak is, akik most ismerkednek a körmözés világával.

Ti hallottatok már erről az újságról? 


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés