Lookbook | Játékos fesztiválozás

by - június 02, 2018


Nyakunkon a fesztiválszezon ilyenkor előkerülnek az izgalmasabb, nem éppen hétköznapi szettek. A mai bejegyzésben is egy ilyen darabot hoztam el nektek.


Tavaly ősszel a barátom meglepett néhány ruhával az aliexpressről, aminek igazából most jött el a szezonja, de már akkor is imádtam őket. Az egyiket már láthattátok a karácsonyi pompában bejegyzésemnél, most jöhet a másik ruha is.

Igaz idén sem megyek fesztiválozni, de elképzeltem, hogy milyen szettet és sminket viselnék, hogyha megcéloznék magamnak egy fesztivált pl.: egy Campust, ha már úgyis helyben van :) 


Ehhez egy izgalmas kialakítású, kicsit bohókásabb stílusú ruhát választottam, ami tökéletes lehet akár egy forró fesztiváli napon is. Teljes szabadság érzetet biztosít, melltartó nélkül is kényelmes viselet és nem kell aggódnunk attól, hogy többet mutatnánk mint, amit szeretnénk. 

Én most egy szandállal kombináltam, de egy fekete tornacipővel vagy egy vékonyabb bakanccsal is simán el tudnám képzelni. Táskának pedig az örök Your Bag darabomat választottam, ami már tavaly óta kitartó társam.


A sminket nagyon minimálisra vettem, a nagy melegben én nem szeretek túl sok alapozót és szemsminket felvinni, így egy minimális természetes összképet alkottam highlighterrel csillogóvá téve.
A hajam most kiengedve hagytam, de el tudnék képzelni hozzá fonott vagy felcsigázott kontyot is, amit már láthattatok tőlem korábban is a Top 5 fesztivál haj bejegyzésemben.


Nektek hogy tetszik a szett? Mentek valamerre fesztiválozni?


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés