Lookbook | Csíkos hétköznapok

by - június 13, 2018


Egyre több csíkos darab jelenik meg a ruhatáramban, most egy csíkos nadrág főszereplésében hoztam nektek egy szettet a Fashion+ jóvoltából. 

A Fashion+ oldalával már régóta együtt dolgozunk és minden egyes alkalmat imádok, amikor választhatok tőlük valami újdonságot. Igyekszek mindig egy kicsit kimozdulni a komfortzónámból, egy olyan darab választásával, ami túl mutat a megszokott hétköznapi darabjaimon.

A mai szettet is igyekeztem kicsit bevállalósabbra összeállítani. A csíkos elegáns női nadrág és a szexy galléros blúz tökéletes párosnak bizonyult.


Valahogy mostanában teljesen odavagyok a csíkos nadrágokért. Nem ez az első és szerintem nem is ez az utolsó darabom, ami belopta magát a szívembe és szerelem volt első látásra. A nyári időszakban szeretek kilépni a farmerek fojtó melegéből és átlépni valami lengébb és kellemesebb nadrágba. Nem lehet minden alkalommal rövidnadrágot hordani, ilyenkor tökéletes választás egy lengébb szabású hosszúnadrág is.Ezzel a nacival kicsit vigyázni kell, lehet inkább a hűvösebb napokra alkalmasabb, mivel 95% Poliészter / 5% Elasztán összetételének köszönhetően melegebb. A fehérnemű választásnál is érdemes figyelni, inkább egy testszínű darabot választani alá és akkor máris könnyedén élvezhetjük a napunkat, anélkül, hogy azon kéne izgulnunk, hogy átlátszik a nadrágunk.


A felső egy igazán izgalmas darab. Csónaknyakú kivágásának köszönhetően sejtelmes és egyben játékos is, a karrészen található kis masnik pedig  tovább fokozzák ezt a játékosságot. A színválasztást pedig nem is magyaráznám.. mostanában szerelemszínem lett a púderrózsaszín, így már szezonális darabbá lopta be magát a szerkényembe, legyen szó tavaszi vagy nyári outfitről.Ez az összeállítás kényelmes szettet alkot akár egy sportcipővel, vagy egy elegánsabb magassarkú szandállal. Választásunktól függően lehetünk sportosan elegánsak vagy hétköznapian elegánsak. Ki gondolná, hogy a lábbeli választásával ennyit változtathatunk az összképen.

Kiegészítőnek a megszokott kis gyűrűimet és egy púder színű táskát valamint egy napszemüveget választottam, amik mellé még egy a felsőhöz járó, és színben hozzá illő, chokert párosítottam. 

Nektek, hogy tetszik ez a viselet? Szerettek kimozdulni a komfortzónátokból?


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés