Felhős hétköznapok

by - június 11, 2018


Napsütötte nyári napon is lehetnek felhős hétköznapjaink, de nem kell semmi szomorúra, vagy borúsra gondolni, éppen ellenkezőleg. Az elmúlt hetekben teszteltem az instagramon is nagy népszerűségnek örvendő felhőmaszkot. Hogyha kíváncsiak vagytok, hogy milyenek a hétköznapjaim felhőként, akkor tartsatok velem.

A felhőmaszk vagy buborékmaszk élvezetes arctisztítási élményt nyújt az emberek többségének. (Van olyan, aki kellemetlennek érzi a buborékokat). Könnyedén beilleszthető az esti rutinba vagy akár egy jó közös barátnős program is lehet.


A maszkot a felhomaszk.hu oldaláról rendeltem és kedvezményes áron jutottam hozzá a cég jóvoltából. De most nézzük, mit is kell tudni magáról  a maszkról.

A felhőmaszk természetes összetevői:

 1. Matcha tea: zöld tea, amelyben nagy mennyiségű antioxidáns található. Antibakteriális hatású, amely felgyorsítja a sebek gyógyulását.
 2. Bentonit: agyagfajta. Faggyúmaradék felszívására kitűnő. Hatékony a pattanások és a mitesszerek elleni harcban is.
 3. Levendula, menta és rozmaring kivonatok: kellemes illatot biztosítanak.
  • menta: tonizáló hatású
  • rozmaring: sebkezelő
  • levendula: nyugtató hatású

Használat: 1. Tisztítás: ne legyen smink az arcunkon, se szennyeződés.
 2. Törlés: töröljük szárazra az arcunkat
 3. Maszk felhelyezése: előtte mindenképp teszteld, hogy nem-e vagy rá érzékeny, csak utána kend fel az arcodra. A szem és száj környékét hagyd szabadon. Idő: 3-5 perc a dobozon található leírás szerint. A felhomaszk.hu oldalán 10-15 perc környéke van írva, de szerintem érezni fogod, hogyha már kibuborékosodott teljesen a maszk.
 4. Selfie ;) Tedd fel instára és jelölj meg rajta @ourbeauty_hu névvel
 5. Lemosás: bő vízzel érdemes mosni, amíg szappanszerű nem lesz a maszk állaga és akkor már könnyedén eltávolítható.
 6. Visszazárás: fontos, hogy légmentesen zárjuk le a maszkot, különben felhő lesz belőle is anélkül, hogy mi szerettük volna. Én egy plusz zacsi darabot gumiztam hozzá a teljes légmentesség érdekében.

Véleményem:

Heti 1 használat mellett nekem tökéletesen működik. Nem zsírosítja a bőröm, nem szárítja ki és kellemesen tisztít. Mivel a kezem ekcémás, így tartottam tőle, hogy bajban leszek... az arcomat szárítani fogja, vagy ott is kijön majd az ekcéma, de több heti használat alatt sem tapasztaltam ilyet, így nyugodt szívvel használom és ajánlom másoknak is. 

Ti próbáltátok már?

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés