Alensa | Rachel szemével a világ

by - június 23, 2018


Az alensa.hu oldal jóvoltából egy kicsit megnézhettem, hogy milyen Rachel Green (Friends) szemével a világ. A mai bejegyzésben kék szeművé változtam egy kontaktlencse segítségével és elkészítettem nektek egy sminket, amit Rachel ihletett.

Az Alensa oldalán mindent megtalálhatunk, kontaktlencséktől, a szemápolási szereken át egészen a napszemüvegekig. Az oldalon könnyen el lehet igazodni és igazán felhasználóbarát, akár laptopon akár mobilon böngészve. Részletes termékleírások, mellett számos vásárolói véleményt is olvashatunk, ami az én szememben nagy pozitívum. A csomagom futárral érkezett és 2 nap alatt kézhez kaptam, de akkor nézzük is, miket kaptam tőlük tesztelésre.

Laim Moisture szemspray

A LAIM Moisture szemsprayről érdemes tudni, hogy  stabilizálja a könny filmrétegen található lipid réteget, megerősíti a szemek nedvességét, és kényelmessé teszi a hidrogél és szilikon hidrogél kontaktlencsék viseletét. A szemspray nátrium-hialuronátot tartalmaz és kamilla kivonattal van illatosítva, ami még kellemesebbé teszi használatát. 

A termék nagy pozitívuma, hogy a szemcsepp alternatívájaként szolgál. Alkalmazása egyszerű, ugyanis csukott szemhéjra kell felvinni, kb. 10 cm távolságból, egyszerűen áthatol a bőrön és a szemhéjak közötti réseken, így nem kell közvetlenül a szemünkbe juttatni a terméket. Annak idején ez is jól jött volna Rachelnek, aki totálisan kivan, hogyha valami a szemét éri.

Ár: 1890 Ft


TopVue Color Daily - dioptria nélkül (10 lencse)


A szemszínem átvarázsolásához a  TopVue Color Daily lencsét hívtam segítségül. Ez egy egyszer használatos színes lencse, ami a legegyszerűbb és legegészségesebb alternatíva a kontaktlencse-viselésnek, mivel egyszeri használat után eldobásra kerül, esélyt sem adva ezzel a baktériumok lerakódásának.  

 A lencsék UV-szűrővel is rendelkeznek, védve ezzel szemünket a káros UV-sugarak ellen. ami plusz pont a nyári napsütésben. 

Hogyha hozzám hasonlóan vállalkozó szellemű vagy és szívesen kipróbálnál egy másik szemszínt, akkor ezzel a lencsével nem foghatsz mellé. Könnyedén varázsolt kék szemet a zöld szemeimből. Érdemes azonban észben tartani, hogy a színes kontaktlencsék hatása egyénenként változik. A természetes szemszíntől, az adott napon viselt ruhák és kiegészítők színétől és a fényviszonyoktól is függ, hogy milyen hatást érhetünk el velük.Ez a csomagolás 10 db színes kontaktlencsét tartalmaz, ami tökéletes a kísérletezésre, hogyha néhány napot szeretnénk különlegessé varázsolni és kilépni a megszokott hétköznapokból, szemszínünket hátrahagyva egy napra.

Ez volt az első alkalom, hogy kontaktlencse volt a szemembe. Felhelyezése egy kb. 15 perces küzdelem volt, de végül sikerült. A leírás igen részletes, így azt követve megkönnyíthetjük a dolgunkat. Az eltávolításától is féltem, de a leírás alapján az is egyszerűen ment. 

Ár: 3110 Ft

Rachel ihlette smink

Nagy Friends fanatikus lettem, ami néhány éve még nem volt így. Stílusilag legjobban Rachel az, akit szívesen követek, mind öltözködés, mind smink termén. Rachelre a természetes, bronzos színek jellemzőek, egy kis füstös tusvonallal kiegészítve, amivel tökéletesen kiemelhető a káprázatos kék szemszín. Hogyha kíváncsiak vagytok, hogy hogy készítettem el a Rachel ihlette sminket, akkor tartsatok velem:Sunglasses Alensa Pilot Ruthenium


A szemsprayn és a lencsén túl választhattam egy napszemüveget is. Az oldal férfi és női napszemüveg kínálatában könnyedén találhat bárki kedvére valót, mellyel nem csak divatos lesz, de védi a szemét a káros sugaraktól is.

A keretek és lencsék rendkívül széles színkombinációjából választhatunk, a klasszikus stílustól az egészen az egyedi formájú és díszítésű napszemüvegekig. Kínálatukban megtaláljuk a méltán híres Ray-Ban vagy Oakley márkát is, de más, olcsóbb alternatívák között is válogathatunk. Én is így tettem, amikor az Alensa napszemüvegére esett a választásom.


Korábban is volt már pilóta stílusú napszemüvegem, csak tükrös lencsével, így gondolkodás nélkül tettem le a voksom erre a stílusra. Tökéletes választás, amely magában hordozza a divatosabb, kifinomultabb stílust, miközben egy határozottabb megjelenést biztosít viselőjének.

Ár: 2850 Ft

Hogy tetszik az átalakulásom? Ti próbáltatok már színes kontaktlencsét? 

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés