Ragyogó naplemente smink

by - május 12, 2018


Az elmúlt időszakban az IsaDora újdonságait teszteltem és igazi kis kincsekre leltem. Egy kifinomult, naplemente ihlette, sminket készítettem egy fekete piros összeállításhoz.


Sminkhez használt termékek:

  • Liquid lip glow 50 Sky Glow árnyalatban
  • Eye shadow Quartet 17 Sunset Glow árnyalatban
  • Big Bold Waterproof Volume Mascara
  • Precise roll-on eyeliner 21 Dark Brown árnyalatban


A megszokott alapozási rutinom után a szemsminkkel folytattam, amelyet a naplemente színei ihlettek. Az elkészítéséhez a Sunset glow árnyalatait ötvöztem. A sötétebb vöröses színből a mélyítővonalban satíroztam el egy keveset, majd a világosabb színekkel átmenetet készítettem és ragyogást varázsoltam a szemeimnek a csillámosabb színekkel. Pozitív csalódás volt számomra ez a paletta, mert szuperül pigmentált, nem porzik és könnyedén satírozható egy korábban megismert társával ellentétben.


A szemsminket egy roll-on szemhéjtus segítségével kereteztem be, amely gyönyörűen kiemeli a szemem. A mindennapi rutinom részévé vált, mivel egyszerűen lehet vele dolgozni és szuper precíz vonal húzható vele ügyetlenkedés nélkül. Reggel csak felrajzolom és egész nap szépen tart.


Korábban már írtam nektek, hogy az IsaDora Grand Volume Lash Curler szempillaspirálja a kedvencemmé vált. Most a kedvencek listája bővült a Big Bold vízálló szempillaspirállal, ami egyszerűen tökéletes. Nem pereg, tartós és kiválóan bírja a nagy meleget is. Természetes hatást lehet vele elérni, nem csomósítja össze a szempillákat és kellemes viselet a nap folyamán. Este könnyedén eltávolítható egy micellás víz segítségével, ami nála is plusz pont.
  

A számon most nem a megszokott pirosas vagy nude árnyalatokat használtam, hanem egy szájfényt. Bizony, én, aki nem szerette régen a csillámokat és a szájfényt, ma már mindkettővel barátkozok.


A körmökről sem szabad megfelejtkezni. A Wonder Nail újabb árnyalatával ismerkedhettem meg, azonban sajnos nekem nem áll jól ez a szín, így lehet, hogy egy közelgő nyereményjátékban kisorsolom köztetek.


A szettet, amihez megálmodtam ezt a sminket a következő bejegyzésben láthatjátok. 

Hogy tetszik a smink? A termékeket próbáltátok már?
Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés