Boltmustra, szettek az aktív napokra

by - május 07, 2018


Az egyetem mellett nagyon ellustultam. Voltak aktívabb napok, de inkább csak kidőltem egy-egy hosszú nap után. A motivációm útján gyakran az indít el, hogy több szabadidőm van, vagy valami új sport szettem, amit szívesen viselek. Most három bolt kínálatát nézem meg, hogy milyen szetteket kínálnak az aktív napokra.


Korábban őszi boltmustrát tartottam és úgy gondoltam, hogy itt az ideje sorozatot teremteni ebből, lássuk is a sport szetteket. 

Böngészett boltok: H&M, New Yorker, Sport's Direct.

H&M
Jógához vagy valami alacsonyabb intenzitású sporthoz tudnám elképzelni ezeket a szetteket. A púderes rózsaszín árnyalat közel áll hozzám mostanában, de a sport szettjeim közül még hiányzik, emiatt került be a mostani válogatásba.
H&M
A jóga mellett szeretnék valami aktívabb sportot is, mert bizony felszaladt néhány nem kívánatos kg, amitől jó lenne megszabadulni. A futás az első számú célkitűzésem, de mellette valami erősítő gyakorlatot is szívesen beiktatok majd. Ezekhez inkább fixebben tartó darabokat választanék, melyek bírják a nagyobb intenzitás keltette kihívásokat és a helyén tartanak mindent, amit kell.

New Yorker
Összeöltözhetünk a barátunkkal is és együtt szelhetjük a km-eket vagy épp emelhetjük a súlyokat. Futás az nálunk nem játszik közös időtöltésként, mert én nem vagyok egy gyors futó vagy éppen hosszú távú futó, de egy közös kardió simán belefér.

Sports Direct
Hogyha kicsit nagyobb árkategóriában gondolkodunk, akkor érdemes szétnézni a Sport Direct oldalán vagy polcain. Sportonként kategorizálva bármit megtalálunk, amit csak szeretnénk. Sokszor akcióznak, így ki lehet fogni elfogadható árú darabokat is, amik nagyon tartósak. Általában a barátomnak szoktunk itt vásárolni, de eddig még nem ért minket csalódás.

Ahol még érdemes nyitott szemmel járni, az a Lidl. A jóga szettjeim 80%-a onnan van és nagyon elégedett vagyok velük. 

Ti hol szoktatok sport cuccokat vásárolni? Mi a Ti sportotok?


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés