Soft&Gentle izzadásgátlók

by - április 23, 2018


Október óta elérhetőek a népszerű Soft&Gentle deozodorok alumínium-mentes roll-on izzadásgátlói  a dm és Rossmann polcain. Az innovatív technológiának köszönhetően, természetes hatóanyagok segítségével akadályozzák meg az izzadást akár 24 órán keresztül, a termék leírása szerint. Hogy ez tényleg, így van-e a mai bejegyzésből kiderül.

Amit a termékről tudni kell:

Évről évre növekszik a kereslet a „mentes” termékek iránt, ezért az angol Soft&Gentle kifejlesztette az első izzadásgátlóit, amelyek alumíniumsó hozzáadása nélkül akadályozzák meg a kellemetlen verejtékezést. 


Természetes növényi kivonatok felhasználásával állították elő az izzadásgátlókat. Ez a különleges formula biztosítja a védelmet a kellemetlen szagok kialakulása ellen miközben a bőrt is hagyja lélegezni:
  • A bambusz por kiszárítja a verejtéket mielőtt a bőrön jelen lévő baktériumokkal találkozna
  • A zsálya puhítja a bőrt és dezodoráló hatású
  • A mezei zsurló összehúzza a verejtékmirigyeket ezáltal akadályozza meg az izzadást
A roll-onok nem tartalmaznak alumíniumsót és alkoholt és a bőrbarát formulának köszönhetően érzékeny bőrűek is használhatják. 

A termékcsalád három friss és könnyű illatvariánsban érhető el, Floral, Active és Care és mindegyik biztosítja a 24 órás védelmet az izzadás ellen.


Tapasztalataim a termékkel:

Sajnos nekem nem vált be. Többször adtam neki esélyt, de nem használt és jobban izzadtam, mint a használata nélkül. Azoknak, akik hozzám hasonló módon képesek kicsit a stressztől jobban izzadni, nem ajánlom. 

Akik kevésbé izzadnak és csak a frissítő érzés miatt keresnek egy természetes alapanyagokból készült dezodort nyugodt szívvel ajánlom.

A termékeket a Target Sales Group biztosította tesztelésre. Ti a dm és Rossmann drogériákban érhetitek el 999 Ft-os fogyasztói áron.

Ti próbáltátok már a Soft&Gentle termékeit?

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés