Rosegal szerzemények

by - április 20, 2018


A mai Rosegal szerzemények a külső és belső szépségért is felelősek. A cipő hozzájárul az aktív hétköznapokhoz és a futási vágyamhoz, míg az ecsettel és a pihe puha sminkszivaccsal közel tökéletes vonásokat varázsolhatok magamnak a fáradtabb napokon. 

Ecsetkészlet

A meglévő ecsetrengetegem mellé szerettem volna rendelni egy olyan készletet, amiben található jó pár duci fejű ecset alapozáshoz, pirosításhoz, bronzosításhoz. Na ez a készlet nem az, amire igazán vágytam, mivel a képek becsaptak és azt hittem ezek az ecsetek jóval nagyobbak. A leírást nem is figyeltem, így meglehet, hogy én baltáztam el a dolgot.

Kb. egy mini "travel" készlethez tudnám hasonlítani, így a duci fejekről lemondva, csak néhány szuper puha és utazáshoz praktikus darabbal gazdagodtam.


Sminkszivacs

A sminkszivacsok szivacsa. Nemrégiben kitakarítottam az egész sminkszivacs készletem, amikor a kedvenc formájú szivacskám eltávozott sajnos, így megérett, hogy egy újat rendeljek helyette. 

Lehet, hogy ez már egy Isteni jel volt és így szereztem be az utódot, ami sokkal nagyobb, puhább, hatékonyabb és kellemesebb, mint az eddig legjobbnak hitt darabom. Legközelebbi rendelésemben is tuti a kosárba kerül, mert már néhány használat után imádom.


Edzőcipő

Kezdődhet a tavaszi/nyári sportszezon. Ilyenkor mindenki kicsit aktívabb, szeretne formába kerülni/maradni, ami rám is igaz. Ehhez rendeltem egy cipellőt, ami remélem, hogy kellemes társ lesz  kocogásaim során.


Nektek melyik darab tetszik a legjobban?

Hogyha kedvet kaptatok egy Rosegal rendeléshez, akkor használjátok a LauraRG kódot egy kis kedvezményért.

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés