Lookbook | Zaful szerzemények

by - április 18, 2018


Az elmúlt hetekben a Zaful oldalán szemezgettem és sikerült ismét bezsebelni néhány igazán kiváló darabot


TeaShirt & csíkos nadrág

Nálam ez a szett mindent visz. A felső egyszerűségét feldobja a humor, valamint a csíkos magas derekú nadrág, amit választottam hozzá. 

Leendő angoltanárként elengedhetetlen darabnak érzem a pólót, ami feldobhatja a diákok napját is.

 Az anyaga nagyon kellemes, pamut anyag, így nem kell aggódni a műszálak miatt és egész nap egy laza és kényelmes felsőben teljesíthetünk a nagy hajtásban. A nadrágban is ez az, amit szeretek, hogy laza és kényelmes. A melegebb napokon már nem tudom elviselni magamon a farmert, de van, hogy nincs kedvem a ruhához vagy a szoknyához és a kényelemre szavazva egy lazább szabásvonalú nadrágot választok. Ez a nadrág tökéletes választás lesz az ilyen napjaimra. Se nem túl vastag, se nem túl vékony, így megállja a helyét melegebb és hűvösebb időben egyaránt.Hajgumi a tartós fonatokért

Jön a jó idő és vége a sapkaszezonnak is, hála, úgyhogy jöhetnek a fonatok. Ehhez a szenvedélyemhez rendeltem egy hajgumi szettet, ami 400 darabos, így bőven elég lesz.

Kicsit csalódás volt a kiszerelés, mivel nem kis üvegcsében jött (ahogy az oldalon is látszik), hanem egy szacsiban, így ha ti is rendeltek majd ezen ne lepődjetek meg.

A hajgumik tartósak, így könnyedén tudom őket alkalmazni több alkalommal is, hacsak nem bújnak el a lakás random pontjain a hullámcsattokhoz hasonlóan. 

Öv ajándékba

A barátom is választott magának egy kis apróságot, mégpedig egy övet. Eddig tartósnak bizonyul és hamar belopta magát a kedvenc darabjai közé.Nektek melyik darab tetszik legjobban?

Hogyha kedvet kapatok és ti is szívesen vásárolnátok a Zaful oldaláról, akkor a LauraZF kuponkóddal egy kis kedvezménnyel meg is tehetitek mindezt.


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés