Bronzos tavaszi smink

by - április 25, 2018


Éljenek a tavaszi árnylatok és a lágy színek. Az Avon áprilisi újdonságait tesztelgettem a hónapban és készítettem nektek egy sminket, korábbi hónapokban kapott termékekkel kiegészítve.
Használt termékek:

  • Pirosító/bronzosító: Avon true blush bronze duo
  • Szemsmink: Avon true Eyeshadow Quad Earthy Eden
  • Szemceruza: Avon true Glimmerstick Diamonds Eyeliner (black)
  • Szemöldök: Mark Perfect brow styling duo (auburn)
  • Szempilla: Avon true Ultra Volume
  • Rúzs: Mark Epic Lip (red extreme)A bronzosító nagyon kellemes árnyalatot kölcsönöz bőrünknek és könnyedén felvihető egy ecset segítségével. Szuperül pigmentált, így nem kell túl sok termék ahhoz, hogy egy szép természetes hatást érjünk el.

A pirosító részével óvatosabban kell bánni, hogyha nem szeretnénk bohócot varázsolni magunkból. Tapasztalatot gyűjtve használatával szintén szép természetes eredményt érhetünk el. 

A tesztelt újdonságok közül ez a duó volt a kedvencem.
A paletta újdonságok közül a Quad Earthy Eden négyesét használtam a bronzos smink elkészítéséhez. Ecsettel minimálisan poroznak, de szép pigmentált végeredményt kaphatunk velük, ami kitart egész nap.

A másik tesztalanyom a Tranquility fantázia névre hallgató négyes volt, ami szintén kiállta a próbát. Gyönyörű, friss és üde tavaszi sminket tudok magamnak vele varázsolni, ami a hétköznapi hajtásban és melegben is megállja a helyét.


A szemsminket egy korábbi videómban is használt szemceruzával kereteztem be és az Avon True Ultra Valume szempillaspirállal emeltem ki a pilláimat. A szemceruza nagy kedvencemmé vált, a szempillaspiráltól viszont meg kellett hogy váljak, mivel nagyon potyogott és egy festékdarab a szememben kötött ki.. amit mondanom sem kell nem volt túl kellemes érzés.

Az i-re a pontot a rúzsommal tettem fel, ami a Mark Epic Lip árnyalati közül a red extreme. Hogyha többet szeretnétek megtudni a rúzsról, olvassátok el az Avon rúzskihívásos cikkemet is.

Hogy tetszik a végeredmény?

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés