Új kezdet

by - március 26, 2018


Minden vég egy új kezdet. A blogon mostantól egyedüli bloggerként leszek jelen, de Natitól sem kell végső búcsút intenünk, marad ugyanúgy a blogger világban csak másik felületen. 

Már hónapok óta kavargott bennem a gondolat, hogy lehet külön jobb lenne, majd elhessegettem, mert szerettem mindazt, amit megteremtettünk. Végül átbeszéltük Natival az egészet és arra jutottunk, hogy külön felületen folytatjuk a blogger munkát. A közös munka megmarad, a barátság megmarad és az a különleges kis kapocs is, ami összekötött minket az évek során. 

"Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor tovább kell lépni. Ez jött el a blog életében is. Mind a ketten szeretnénk a saját gondolatainkat új felületen megmutatni. Új helyen, új arculattal továbbra is elmondjuk a véleményünket és jelen leszünk a bloggeres közösségben. Szeretnénk, ha ezután is kíváncsiak lennétek ránk. Személy szerint én sokat köszönhetek a közös munkának és, hogy 2 évvel ezelőtt ketten elindultunk ezen az úton. Bízom benne, hogy ti is velünk lesztek majd ugyan úgy, hétről hétre." /Nati/ 

Natit megtaláljátok az új felületen.

Nagy munka volt a blogot újra életre kelteni. A designt szerettem volna lecserélni, végül kicsit átalakítottuk a meglévőt. Nati bejegyzéseit áttelepítettük az új felületre és a mostaniról szelektálásra kerültek. Akadtak technikai problémák is, megvolt az esélye, hogy elvesztem az összes bejegyzést, de hála nem.

A statisztikát újraindítottam, így a tiszta lap ezen az oldalon is meglesz. Újabb témák készülnek, és egyre több videó. Várom a visszajelzéseiteket  is, hogy milyen témában olvasnátok szívesen.


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés