Tavaszi gardróbfrissítés | Zaful Nőnap 2018

by - március 12, 2018Korábban már nézelődtem a Shein oldalán, hogy miket rendelnék szívesen a tavaszi gardróbfrissítésemhez, most a Zaful oldala következik a listámon. A Zaful nőnapi akciója még mindig tart, így kedvezményesebb darabok között szemezgethetünk.


Virágmintás lenge ruhák

Valahogy most megtetszett ez a stílus. Visszafogott és egyben izgalmas darabokról van szó. Kifinomult nőies külsőt érhetünk el bevállalósabb dekoltázzsal fűszerezve. Szandál, napszemüveg és indulhatunk is egy kellemesebb napsütötte délutánon. 


Sportos elegancia

A sportos elegancia az én stílusom igazán. Szeretnék a nőiesebb vonal felé haladni, ez a választás a középutam úgy érzem, de már jó úton járok. Ti milyen stílust képviseltek?


Csipkés csoda

Imádom a csipkés darabokat, ez is egy álom ruhák között szerepel számomra. Több csipkés ruhám/felsőm van már, így nagyon közel áll hozzám ez a stílus. 


T-shirt, avagy Tea Shirt tea imádóknak kötelező

A mai nap eléggé a szóviccek napja volt. Fárasztottam csoporttársam, de amikor megláttam ezt a felsőt, rögtön eszembe jutott, hogy a mai nap margójára ez tökéletes választás lenne. 


Izgalmas kékség

Izgalmas kialakítás, izgalmas szín = izgalmas felső. Nem sok kék ruhám van, de ami késik nem múlik. 

Nektek melyik darab tetszik a legjobban? Hol szoktatok vásárolni, hogyha gardróbot frissítetek? Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés