Tavaszcsalogató IsaDora újdonságok

by - március 05, 2018

Az elmúlt héten kijárt nekünk az igazán hideg télből, de mindig vágyakozva nézem az időjárást a közelgő tavasz reményében. Az IsaDora egy cseppnyi tavaszt hoz nekünk újdonságaival, melyek hamarosan kikerülnek a boltok polcaira és a Douglas online felületére is. De nézzük is, mit tartogat számunkra  a márka idén tavasszal.


Mit szólnátok egy lágy nude szájfényhez, vagy egy matt-metál levendula árnyalatú rúzshoz? Esetleg a tökéletes alapozót keresitek, és hibátlan bőrre vágytok? Mindezt megkaphatjátok a márka tavaszi újdonságaitól.

MATT & METÁL

A tavalyi év két nagy slágere az Ultra Matt Liquid Lipstick és Matt Metallic Liquid Lipstick folyékony rúzsok voltak. Most jönnek az izgalmasabbnál izgalmasabb új árnyalatok,a lágy nudetól a metálosan csillogó, vagány kékig. Mindent megtalálhattok majd, ami igazán a stílusotokhoz illik. 

Mostanában rengetek színnel kísérleteztem egy rúzskihívás keretein belül (instan megnézhetitek), így izgatottan várom ezeket az újdonságokat is, hiszen rúzsmániásként sosem elég a rúzsokból.

Bare & beautiful LIPS and NAILS

A Douglas Parfümériák polcairól már válogathattok az IsaDora Bare & beautiful LIPS and NAILS körömlakkokból és rúzsokból álló kollekciójából. Korábbi tapasztalataim alapján, érdemes lesz szétnézni ezek között a termékek között is.

The Perfect Base, COVER UP Long-Wear Cushion Concealer

Szintén márciusban találkozhattok először a tökéletes, egész nap tartós, hibátlan bőr ígéretét kínáló összeállítással is. Korábban még nem próbáltam IsaDora alapozót, így kíváncsian fürkészem majd végig a Douglas polcait. Készülök majd sminkelésre is menni, így biztosan segítenek kiválasztani a megfelelő árnylatot is. Ti voltatok már Douglas sminkelésen?

Újdonság a kollekcióban a COVER UP Long-Wear Cushion Concealer folyékony, matt korrektor, mely leheletkönnyű formulájával tartósan fedi el a bőrhibákat, a sötétebb foltokat és elszíneződéseket, valamint a szem alatti karikákat. A szivacsos applikátor lehetővé teszi a gyors használatot és a tökéletes finist, amely a nap folyamán könnyen építhető, hogyha szükség van rá. A szivacsos fejtől kicsit tartok, mert nekem a sokak által istenített Maybelline korrektor feje sem győzött meg, de kitudja, lehet változni fog ez a véleményem.

Hogy tetszenek a tavaszi újdonságok? Melyiket fogjátok kipróbálni?


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés