Tavasz siess

by - március 26, 2018


Igazi tavasz megszállottként várom mindig  a jó időt. A nyíló virágokat, a zöldülő fákat és az éledő természetet. Sajnos az időjárás még nem kedvez nekem, de reménykedve és vágyakozva nézek ki minden reggel az ablakon hátha eljön az én napom. Amíg várok, addig az IsaDora tavaszi újdonságaival lopok egy kis színt a hétköznapjaimba.


A februári-márciusi újdonságok közül próbálhattam ki ismét néhány igazán ígéretes darabot. Korábban már írtam nektek a februári újdonságokról és most jöhetnek az újabb szépségek a tavaszi kollekcióból.

Wonder Nail: Graphic Grey, Rose Petal

Korábban még nem próbáltam Wonder Nail terméket, csak a Rock Base alaplakkot, mivel a korábban kapott színt köztetek sorsoltam ki. Most viszont igazi kis tavaszt csalva a hétköznapjaiba a Graphic Grey és a Rose Petal árnyalatokat teszteltem.Kellemes igazán tavaszi színek, két rétegben tökéletesen, csíkmentesen fednek. Egyszerűen lehet velük festeni, így könnyedén szép eredményt érhetünk el. Egyetlen hibafaktoruk a tartósság. 2-3 napnál nem bírnak többet fedőlakk nélkül.


Grand Volume Lash Curler szempillaspirál

Tartósan ívelt ,vastagabb és dúsabb szempillákat ígér a márka, csomósodás és elkenődés nélkül. Mindez nem csak tökéletes reklámszöveg, hanem a valóság. A jelenlegi szempillaspirálommal is nagyon elégedett vagyok, de az IsaDora spirálja minimálisan lekörözi. 

Természetes és mégis göndör pillákat érhetek el, anélkül, hogy szempilla göndörítő (aka a férfiak szerint kínzóeszköz) után nyúlnék.A szem formájához illeszkedő kefének köszönhetően könnyedén emeli meg a pilláimat, anélkül, hogy összetapasztaná őket.

A nap végén sem kenődik el és nem is pereg, ami sok szempillaspirál hibája. Eltávolítani is egyszerű, nem kell küzdenem vele, így a szempilláim is épek és egészségesek maradnak sminklemosás után is.


Green Anti-redness színkorrektor

Korábban sosem próbáltam Color Correcting technikát, melynek a lényege, hogy a bőr elszíneződései elfedhetőek, jelen esetben a zöld szín segítségével a bőrpír ellen vehetjük fel a harcot. 

Az én bőröm nem hajlamos nagy mértékű kipirosodásra, így leginkább az orrom tövében és hegyén tudtam ezt a színt alkalmazni.

A nap folyamán tartós fedést biztosít és tökéletes finish érhető el vele akár egy-egy fotózás alkalmával is. Legjobban a szivacsos applikátorától tartottam, de minden félelmem elszállt néhány használat után.


Ultra Matt, Matt Metallic folyékony rúzsokMindkét termék nagyon tetszik. Egy kis aláhidratálással szép finisht érhetünk el velük, azonban anélkül nagyon beleülnek az ajakráncokba. Tavasszal igazán jó választás mind a két szín. A matt metalic még kiegészítőként is jó, hogyha a meglévő bármelyik árnyalatunkat szeretnénk kicsit feldobni, megbolondítani.

Ha már IsaDora, akkor a szemsmink sem lehet más palettából, mint a korábban bemutatott Eye Shadow Quartetből.


A termékekért hatalmas köszönet az IsaDora csapatának. Öröm volt tesztelgetni az újdonságokat.

Melyik a kedvenc IsaDora terméketek? 

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés