Avon rúzskihívás | Top 9 EpicLip árnyalat

by - március 17, 2018


Az elmúlt hetekben részt vettem egy rúzskihívásban. Minden rúzsmániás álma egy ilyen, így én is izgatottan vártam, hogy milyen árnyalatokkal találkozhatok az Avon Mark EpicLipChallenge teljesítése során.


Az Avonos kapcsolattartómtól kaptam az e-mailt, hogy lehet nevezni egy kihívásra, amely során 17 különböző árnyalatban pompázó rúzst kapunk, ha bekerülünk a szerencsés 6 blogger közé. Reménykedve neveztem, de álmaimban sem gondoltam volna, hogy bekerülök. 

Feladatom az volt, hogy 9 napon keresztül posztoljak Instagramra egy-egy fotót, amin a mark. Epic Lip rúzsok egy-egy általam legjobban kedvelt árnyalatát viselem a 17 közül. Nehéz döntés volt, hogy melyik az a 9, de egy izgalmas utat tudhatok mögöttem a rúzsmániások álomvilágában. 

A rúzsokat 4 kategóriába osztottam és ezekből válogattam a rózsaszín árnyaltoktól egészen a sötétkékig.

Rózsaszín, lila világA rózsaszínes és a lilás (sweet taffy) árnyalatok nem annyira az én színeim, azonban a luv u, annyira nem is rossz.

Piros minden árnyalataA piros minden árnyalata jöhet. Ha az összes lehetséges szín meglenne a piros skáláján a rúzskészletemben, akkor sem lenne elég. Legyen szó a Heart Breaker, Red Extreme, Extreme Mavue vagy a Berry Blod árnyalatáról, mindet imádom. Egy kis zsebkendőre harapással még azt is el lehet kerülni, hogy elmásszak a szánkon a napi rohanásban. 

Többször is viseltem már őket az egyetemen, de nem volt kényelmetlen egyáltalán, inkább több önbizalmat adtak, egy-egy előadásom/ zh-m során.

Nude, nude, nude


A nude árnyalatokra kicsit biztonsági játékként tekintek. Szépek, kényelmes viseletek és egyben öltöztetnek. Ha nincs jó napom kiválasztom az egyiket a fiókomból és máris jobb színben indulok neki egy kihívásokkal teli napnak. Kedvenc árnyalataim: Blushing Beauty, Street Style és a Rosy Outlook.

Extravagánsan a hétköznapokban?!Az extrémebb színek közül a temptress vált a kedvencemmé. Inkább egy őszi árnyalatnak mondanám, de egy-egy fotózás alkalmával el tudom képzelni a korai tavaszi időszakban is. 


Összegezve:

A rúzsok könnyen eltávolíthatóak egy zsebkendő segítségével is. A tartósságuk kapcsán, volt, amelyikkel elégedett voltam, volt amelyikkel nem. Könnyebben kopnak, mint az Avon True árnyalatok, így fontos a színmegújítás a nap folyamán még a pirosas árnyalatoknál is. A kéket és az extrémebb színeket nem viseltem egy egész napon keresztül, így róluk annyira nem tudok nyilatkozni(most még). 

Úgy gondolom, hogy érdemes kipróbálni néhány árnyalatot, ami igazán közel áll a szívünkhöz, legyen szó csillámos, fényes, vagy inkább kicsit mattba hajló árnyalatról, nude-tól egészen az extravagánsig.


Nektek melyik árnyalat tetszik a legjobban?Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés