Tavaszi gardróbfrissítés

by - február 08, 2018


Az év két szakaszában szoktam új ruhákat beszerezni, ez a tavaszi és az őszi időszak. Alig várom, hogy idén is belekezdjek a gardróbfrissítésbe, így szét is néztem a Shein oldalán,hogy milyen darabokat szeretnék beszerezni idén tavasszal.

Korábban is rendeltem már tőlük (1,2,3) és nagy vágyódással nézek szét mindig a darabjaik között, mert bármilyen kedvem van, mindig találok valamit, ami beillik a ruhatáramba, vagy éppen kicsit kilóg onnan és a vágyott stílusom felé vezet.

Sportosan elegáns


Sokszor a kényelemre megyek és nehezen lépek ki a komfort zónámból. A megszokott darabok felé nyúlok nap, mint nap és ezen szeretnék változtatni. Az első szettben a felső az, ami rögtön megfogott. Sokkal bevállalósabb darab, mint amiket hordok, de mégis az eleganciát képviseli.

Ehhez az eleganciához illően néztem ki a nadrágot, amely kilépve a farmerek világából egy teljesen új vonalat adna a ruhatáramba.

A kabát inkább a sportossághoz való ragaszkodásomat fejezi ki. Megjelennek benne mind a felső, mind a nadrág színei, emiatt teljes harmóniát ad a szettnek.

Laza hétköznapi, a megszokott darabokkal


A megszokott darabokról továbbra sem tudok lemondani, így szétnéztem az igazán "Andi" stílusú darabok sorai között is.

A fehér sport cipő már régóta vágyott darabom, de a téli időszakban nem sportcipőben jártam, hanem bakiban, így nem volt szükségem rá, viszont most a tavasz közeledtével mindenképp szeretnék beszerezni egy ilyen darabot. 

A felső itt egy kicsit humorosabb darab. Nem iszok Colat már általános iskolás korom óta, akkor elhatároztam, azóta tartom is. Ezzel a kis számon tartásommal a barátom agyára megyek, így szerintem ezzel a darabbal tovább szórakozhatok vele egy kicsit.

Nem is emlékszem, hogy volt e valaha famer kabátom, így tavasszal lehet szétnézek köztük, aztán majd kiderül, hogy a megszokott darabjaim közé kerül, vagy sem. 

Nadrágnak mindenképp egy fekete darabot választanék, hogy ne legyen túl sok a farmer anyag a szettben.

Az i re a pontot, pedig egy púderszínű táskával tenném fel.

Tavaszi elegancia


Tavasszal előkerülhetnek a kis ruhák is a tárházból. Én nagy kedvelője vagyok ezeknek a daraboknak, így idén sem maradhatnak ki a hétköznapjaimból.

Az első ruha nagyon szép egyedi darab. A divatban közkedvelt gyöngyös díszítés jelenik meg rajta. Hosszú ujjának és vastagabb anyagának köszönhetően bátran hordható már a tavaszi időszakban is.

Ha már a gyöngyöknél járunk, akkor egy egyszerű fekete felsőt is simán megbolondíthatunk ezzel a díszítéssel és máris egy elegánsabb vonalat vihetünk a megjelenésünkbe. A korábbi szettekből mindkét nadrággal párosítható, így praktikus darab lehet.

Imádom a különlegesebb dolgokat legyen szó hímzésről vagy csipkéről számomra a tökéletessel megegyező darabok. Nincs ez másképp ezzel a fehér felsővel sem, amit szívesen párosítanék farmerrel, a korábban említett nadrágokkal vagy szoknyával.

Nektek melyik a kedvenc darabotok?Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés