Hairbust Teszt | Szívecskékkel a szépséges hajért

by - február 05, 2018


Az elmúlt hónapban a Hairburst szívecskéit teszteltem, minden egyes reggel kettő kis szívecskével indítottam a napom. Nem volt nehéz hozzászokni, hogy nem egy nagy halszagú kapszulát kellett bevennem, hanem csak kettő eper - fekete ribizli ízesítésű finomságot.


Hogyha instagramon követtek minket, akkor láthattátok, hogy haladok a jógámmal és a vitaminszedéssel is. Gyorsan eltelt az egy hónap és rengeteg pozitív változást köszönhetek mindkét tevékenységemnek. 

A jógának köszönhetően ismét kiegyensúlyozottabbak lettek a hétköznapjaim, miközben a vitamin aprócska kis csodákat tett a szervezetemben.


Milyen jótékony hatásokat ígér a vitamin?

A haj belső táplálásának köszönhetően, az erősebbé válik és gyorsabban nő. Szedésével egészségesebb és rugalmasabb tincseket érhetünk el, csökkentve a töredezett hajszálak gyakoriságát és a hajhullás mértékét.

Fontos figyelembe venni azt is, hogy minden szervezet más, így mindenkire máshogy hatnak a vitaminok is. Van akinek nagyobb szüksége van vitaminbevitelre az több pozitív változást fog észlelni, míg akinek kevesebb vitaminra van szüksége az kevesebbet.

Mivel a Hairburst vitaminja is egy étrend-kiegészítő fontos a szedése mellett a célzott táplálkozás és testmozgás a pozitív eredmény eléréséhez.


A vitamin az alábbiakat tartalmazza:

Biotin és Cink
B6 és B12 Vitaminok
Pantoténsav (B5 Vitamin)
Szelén


Általam tapasztalat hatásai:

Erősebbek lettek a körmeim, sőt kifejezetten hosszúak, ami nálam ritka. A hajam pedig pihe-puha módra váltott, valamint a babahajaim életre keltek. A bőröm is egészen rendben van, a vizsgaidőszak ellenére is így az ekcémás bőrűeknek is tudom ajánlani, nem okoz problémát a vitamin szedése.

Az első hét elteltével mértük a hajam, ami akkor 53-56 cm körüli volt. Most, a kúra végeztével ez a szám 58-59 cm lett. Igyekeztem szemléltető képet is hozni nektek, hasonló fényviszonyok között, hasonló beállítással.
Kipróbálhattam egy rugalmas hajgumit is, amely nem engedi a túl szoros copf készítését ezáltal megakadályozva a hajszálak töredezését. Nekem kicsit kényelmetlen volt, hogyha ledőltem délután pihenni, vagy olvasni, mivel nyomta a fejem, de a napi rohangálás közben egyáltalán nem zavart.


A hónap felénél sampont is váltottam, ami inkább a fejbőrömmel való küzdelmemben segít. Sajnos könnyen kiszárad a fejbőröm és emiatt korpássá válik a hajam, ami valljuk be nem szép látvány. Szerencsére az elmúlt hónapban sikerült heti 1-2 alkalomra csökkenteni a hajmosásaim gyakoriságát. Nem viszket a fejbőröm, nem szárad ki és a zsírosság jeleit sem látom olyan intenzitással, mint korábban.

Hogy a későbbiekben, hogy fog működni a sampon az majd kiderül, később megosztom veletek, de mindig nagy reményekkel fordulok az újonnan vásárolt termékekhez.

Ti próbáltátok már a vitamint? Nektek mi vált be igazán a hajbajok ellen?

További véleményeket a Hairburst oldalán olvashattok.


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés