A nőiesség egy belső kisugárzás

by - február 08, 2018


A nőiesség ma sorozat újabb részében Manuelával ismerkedhetünk meg, aki az Inspirations of Manuela blog szerzője. Érdekes egy újabb nézőpontot megismerni a téma kapcsán. Hogy mit is szeret magában külsőleg és belsőleg? Mit jelent számára a nőiesség? És mik motiválják a hétköznapokban?


Mit szeretsz magadban külsőleg és belsőleg?

Az interneten mindenhol a tökéletességet tolják az arcodba és ez után nehéz megmondani, hogy mit is szeretsz magadban. Külsőleg a számat mondanám, mert örülök neki, hogy nem vékony és nem kell csalni a szájkontúr ceruzával. Az évek alatt megszerettem a szemem színét, hogy kék és a hajamat sem festettem, mert megbarátkoztam a középbarna színével. Belsőleg a kitartásom az, amit szeretek magamban és azt, hogy mindig őszinte vagyok.


 Mi az, ami a nőiességet jelenti a számodra?

A nőiesség egy belső kisugárzás, ami szerintem nem a kinézettől függ, hanem attól, hogy elfogadod magad, úgy ahogy vagy.


Mivel motiválod magadat a mindennapokban?

Mindig fel szoktam írni a határidőnaplómba vagy csak egy papír cetlire, hogy miket kell elvégeznem az adott a napon, és amikor készen vagyok egy-egy dologgal, akkor azt kipipálom. Az, hogy nap végére sikerül mindent vagy a dolgok nagy részét elvégezni, az motiválóan hat rám. Emellett pedig minden évben van egy üvegem, amibe kis cetliket gyűjtök, amikre egy-egy pozitív emléket írok fel. A cetlik elolvasgatása után, motiváltabbnak érzem magamat.


Milyen bevált és megszokott szépségápolási szereid vannak?

Ha megszokott és bevált szépségápolási szerekről van szó, akkor muszáj megemlítenem a Garnier micellás vizet és a Rival de Loop 3in1 tisztító kendőt, mert annak ellenére, hogy nem drága termékekről van  szó a sminket tökéletesen eltávolítja.

Van-e olyan trükk, amit a szépségápolás és a nőiesség terén az anyukádtól tanultál?

Anyukám mindig felhívta a figyelmemet a tudatos arcápolásra és arra, hogy sohase legyek lusta lemosni a sminkemet. Emellett pedig mindig arra intett, hogy nem az a lényeg, hogy milyen divatos a ruhád, hanem az, hogy tiszta legyen, és te ápolt legyél. Figyelj arra, hogy ne vegyél fel egy-egy ruhát gyűrötten vagy egy cipőt koszosan. Talán ezért van az, hogy még egy haul videóban sem szeretnék gyűrött ruhákat bemutatni, így ha valami gyűrött rögtön kivasalom.


Jó tanácsok egy kezdő bloggernek/vloggernek?

A legfontosabb a kitartás, mert nem fog a blogod vagy videód rögtön több ezer emberhez eljutni. Több bejegyzés/ videót kell elkészítened, mire kialakul a stílusod és rád találnak az olvasók. Soha se írj bejegyzést vagy vegyél fel videót muszájból, mert meglátszik rajta. Csak akkor ülj le videózni vagy bejegyzést írni, ha van időd és van kedved hozzá.:)

Köszönjük a válaszaid. Ismét egy nagyon érdekes nézőpontot ismerhettünk meg a téma kapcsán.
Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés