Tavaszi üdeség

by - január 29, 2018


Tavaszi üdeséget kínál nekünk az IsaDora tavaszi kollekciója barackos árnyalataival. Kellemes színeivel tavaszi hangulatot varázsol a téli hétköznapokba. A Douglas üzleteiben és webshopjában megvásárolható tavaszi kollekciót ezúttal egy nagyvárosi művész műterme inspirálta. A tavaszi napsugarak ragyogása tökéletesen megjelenik a tavaszi kollekció darabjaiban. Hogyha ránézek a palettára egyből az a szó ugrik be, hogy tavasz. Már érzem is a friss virágok illatát, a napsugarak melengető érintését az arcomon és hallom a méhek szorgos zümmögését. Nem hiába a tavasz a kedvenc évszakom.

A tavaszi trendek kulcsszavaiként sorakoznak a Drapping, scuplting, highligthing technikák ehhez illeszkedve a pirosítás, formázás,kiemelés és az igéző fekete szemhéjtus állnak az IsaDora újdonságainak középpontjában, amelyekből én is kipróbálhattam néhányat a márkának köszönhetően.

LIP DESIRE SCULPTING LIPSTICK Bare Pink

Krémes állagával selymesen simul az ajkakra a Lip Desire legújabb Bare Pink árnyalata. Kellemes színének köszönhetően természetes hatást kölcsönöz ajkainknak. Kialakításának köszönhetően könnyedén alkalmazható, akár még tükör nélkül is megújítható színe, hogyha szükség lenne rá a nap folyamán.

Közepesen tartósnak mondanám, nem csók, evés és ivás álló. A formulája viszont nagyon kellemes és ápolt ajkakat varázsol hétköznapjainkba. Van mikor nem lehet a kedvenc piros rúzsaimhoz ragaszkodni, ilyenkor mindig ezért az árnyalatért nyúlok.

LIQUID LIP CREAM Coral Kiss

Tavaszi csók is lehetne ennek az árnyalatnak a neve. Telt és vibráló ajkakat varázsolhatunk vele kényelmetlen érzések nélkül. Nem igazán vagyok a szájfények híve, azonban az elmúlt időszakban már barátkozok ezekkel az ajaktermékkel is. Hogyha valami igazán tavaszi árnyalatra vágytok, akkor nem maradhat ki a sminktáskátokból. 

EYE SHADOW QUARTET Peach Avenue

Először, amikor kipróbáltam a terméket csalódott voltam. Az applikátorával próbálkoztam, mert épp nem volt nálam ecset, de nem tudtam színt varázsolni a szemhéjamra. Pigmentáltságból nekem elsőre megbukott. Nem hagytam ennyiben a dolgot, mert ami egy módon nem működik, próbálom megoldani máshogy. Mikor végre ecset után nyúlhattam, már sikerült szép eredményt elérnem vele. Kicsi csalódás ekkor is ért, mivel hihetetlenül porzik a termék, ezáltal kicsit potyog is, de kisebb gyakorlással már sikerült kikerülnöm ezeket a tényezőket is.


A színek gyönyörűek, a paletta kialakítása kifinomult és letisztult, könnyen elfér egy apróbb női táskában is.

Rock Base

A lakk, mint, ahogy korábban is írtam nektek a Művészi tavasz cikkemben tökéletes lehet számodra is, hogyha célod, hogy a körmeid erősebbek, vastagabbak és keményebbek legyenek. A barázdakitöltés jellemzőének köszönhetően simává egyenletessé és fényessé tehető a köröm felülete. Nem szabad megfelejtkezni a hidratálásról sem, ugyanis a lakk meggátolja a köröm kiszáradását és megköti a nedvességet.

Nekem szuperül bevált. 2-3 naponta kell alkalmazni és 1 hét után lemosni. Könnyedén felvihető a körömágyra és egyszerűen el is távolítható, ami számomra nagy pozitívum. Most egy ideig pihentetem a géllakozást, úgyhogy pont jókor jött ez a lehetőség számomra.


Wonder Nail

Legyél Te, aki véleményt ír a lakkról. Születésnapi nyereményjátékunkban, ugyanis tiéd lehet ez a gyönyörű barackos árnyalat. A nyereményjáték részleteit Facebook oldalunkon , valamint egy korábbi bejegyzésünkben olvashatod.

Ti már készülődtök a tavaszra? Próbáltátok már valamelyik terméket?


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés