Rosegal Valentin nap

by - január 15, 2018

Kevesebb, mint egy hónap Valentin napig, így hogyha külföldről rendelünk, akkor érdemes már most átgondolni, hogy mit is szeretnénk. Én is szétnéztem a Rosegal oldalán, hogy miket lenne érdemes beszerezni, hogy ideérjen időben.


A Valentin nappal mindig bajban vagyok, rengetegen ünneplik, rengetegen nem. Én inkább a második kategóriába esek, de másokra gondolva összeszedtem néhány ajándék ötletet, amivel meglephetik párjukat ebből az alkalomból.

Valentin ajándékok


Egy kellemes kép mindig jól jöhet a lakásba, azonban ha ez a kép még világít is, akkor még jobb. Nem kell sok pénzt hatalmas csokrokra költeni, elég egy szál, ami mellé ez a világítós kép tökéletes ajándék. A barátomnak karácsonyra egy BB8 lámpát rendeltem és nagyon hangulatos, mikor felkapcsoljuk egy-egy este. Mikor megláttam ezt a képet rögtön az jutott az eszembe, hogy tökéletes ajándék lehetne Valentin napra.

Jóga mániásoknak


Jelenleg egy 30 napos jógakihívást csinálok, mint korábban is írtam nektek. Azonban a nagy jóga imádatom már nem most kezdődött és biztos vagyok benne, hogy mások barátnői között is vannak jógik. Hogyha nem szeret mezítláb jógázni, akkor tökéletes ajándék lehet neki egy ilyen jóga zokni. A zokni mellé érdemes még illatgyertyát és egy hangulatos jóga könyvet venni, hogy igazán levegyük a lábáról jógi társunkat. 

Hordozható feltöltődésHa már szerelmesek napja, akkor egy szív alakú power bank, újabb telitalálat lehet. Ma már mindenkinek természetes, hogy ott van a telefon a zsebében, de nem mindegy, hogy mennyi szufla van benne, egy egy helyzetben. 

Te milyen ajándékokat tervezel idén? Szoktátok ünnepleni a szerelmesek napját?

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés