Művészi tavasz | IsaDora

by - január 04, 2018

A glittereket és a csillogást hátrahagyva immár az IsaDora is a tavaszi megújulásra és a finom nude árnyalatokra koncentrál. Várhatóan két héten belül  már találkozhatsz az újdonságokkal a Douglas Parfümériában, valamint beszerezheted őket a douglasshop.hu oldalán is. Ezekből hoztam nektek egy kis ízelítőt.

Korábban is írtam már nektek egy IsaDora kívánságlistát, valamint egy tesztet is és most eljött az ideje a tavaszi újdonságok felfedezésének. Az újdonságok listáján szerepel: körömlakk,valamint Roll-on Eyeliner is a már jól megszokott Blush & Glow pirosító paletta, különböző árnyalatú szemhéjpúderek, rúzs és ajakkontúr párososok, valamint Stretch Lash szempillaspirál mellett.

Bare and Beautiful

Rock Base körömlakk 5 szóban írható le. Főbb jellemzői a körömerősítés, barázdakitöltés, hidratálás, fényesítés és védelem. 

Hogyha célod, hogy a körmeid erősebbek, vastagabbak és keményebbek legyenek tökéletes választás ez a lakk. A barázdakitöltés jellemzőének köszönhetően simává egyenletessé és fényessé tehető a köröm felülete. Nem szabad megfelejtkezni a hidratálásról sem, ugyanis a lakk meggátolja a köröm kiszáradását és megköti a nedvességet. 

A matt felületeknek leáldozott, ez igaz mind a rúzsok, mind a körömlakkok világában. A Rose Base lakk optikailag fényesítő pigmenteket tartalmaz, mely fényes finisht kölcsönöz a manikűrödnek. Hogyha gyenge a körmöd érdemes kipróbálnod, ezt a terméket,ugyanis a lakk védi a körömfelszínt és óvja a károsodástól.A tavaszi kollekciót ezúttal a nagyvárosi művész műterme inspirálta: A tavaszi napsugarak beragyogják a műtermet, tökéletesen megvilágítva a festő vásznát, hogy a művész tavaszi palettáját használhassa. 

Blush & Glow

Pirosító paletta négy barack és korall árnyalattal, és egy pezsgőszínű ragyogó highlighterrel - tökéletes kontúrozáshoz,kiemeléshez. A tavasz szóljon a ragyogásról és a virágos árnyalatokról. Igazán tél sem volt még, de én már tűkön ülve várom a tavaszt és az idei trendeket.

Telt ajkak, természetes árnyalatok

Az ajkakról sosem lehet megfelejtkezni. Rúzsmániásként mindig imádok, akár csak egy kis ajakápolót felvinni az ajkaimra. Hogyha természetes hatásra vágysz válaszd a Lip Desire Sculptink Lipstick Bare Pink árnyalatát, de ha valami igazán bevállalós pirosra vágysz, akkor a Peach Pop árnyalatot. 

A megszokott termékek mellet termékújdonságként találkozhatunk a görgős szemhéjtussal is, ami egy innovációs kialakításnak számít a boltok polcain.

Precíz Roll-On szemhéjtus

Az új görgős szemhéjtus kialakításával egyszerű és gyors használatot biztosít a sminkelni vágyók számára. Egyenletes tusvonalat érhető el vele, dörzsölés nélkül. Tökéletes, precízen ívelő tusvonal rajzolásához kiváló eszköz. Oda vissza húzható, mely segítségével vastagabb vonalat rajzolhatunk, hogyha úgy kívánjuk. A legjobb tulajdonsága, hogy gyorsan szárad és vízálló formulájának köszönhetően igazán tartós eredmény érhető el vele.

Ti próbáltátok már valamelyik IsaDora terméket? Az újdonságok közül van, amelyiket ki fogjátok próbálni?

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés