Báli ragyogás

by - január 31, 2018


Hamarosan áll a bál. Na jó nem kell semmi rosszra gondolni csak a báli szezon közeleg. Mit viselnétek szívesen egy ilyen eseményen? Én most Ausztrál báli darabok között szemezgettem, hogy mi lenne a top 6 ruha, amit szívesen viselnék egy ilyen alkalommal.


Mivel a 166 cm magasságommal nem vagyok egy égimeszelő, így kellenek a trükkök, hogy kicsit magasabbnak tűnhessek. Ilyen alkalmakkor a hosszú ruhák felé csak sóvárogva kacsingatok, de tudom, hogy sajnos uszályos ruhát csinálnék abból is, ami nem az. Így maradnak a rövid báli ruhák de köztük is találni igazi kincseket.

Kék minden mennyiségben

A kék nem igazán az én színem, de mégis valahogy megtetszett ez a két ruha. Az első kicsit nekem Blair (Gossip Girl) stílusát idézi, ami mindig is a kifinomultságot juttatja az eszembe. A második darab a felsőrésze miatt vált kedvencemmé, imádom, hogyha egy egyszerűbb ruhában valami kis extra van. Mindkét ruha a magas derékrész miatt lehet nagyszerű választás a hozzám hasonló magassággal megáldottaknak, ugyanis ez a kialakítás hosszabb lábakat sejtet.

Izgalmas piros

Régen nem szerettem a pirosat, sosem éreztem a magaménak. Aztán a barátom jött és behozta az életembe a piros színt. Ő is nagyon szereti, rajtam meg még jobban, így most már könnyebben kacérkodok ezzel a színnel. Az első ruha szerelem volt első látásra. A felső kialakítása nagyon izgalmas és elegáns, egyszerűen imádom. A második ruha egy kicsit bevállalósabb, de kisebb mérettel megáldott lányok is bátran viselhetik. A csipke használata nálam már alapjáraton plusz pont, imádom.

 

Letisztult fehér

A fehér nálam mindig a letisztult külsőt tükrözi. Az első ruhában a derékrész kialakítása tetszett meg a legjobban. Elegáns és egyszerű. A második ruhadarab kicsit fehéres, púderes beütésű, de itt is a felső az, ami igazán tökéletes.


Nektek melyik darab tetszett a legjobban? Hogyha szeretnétek hasonló ruhák között válogatni, nézettek be a Promshop oldalára. Ha esetleg magasabb lányok vagytok, találhattok hosszú darabokat is.

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés