Ünnepi smink 3 árnyalatban

by - december 18, 2017


Az ünnepek közeledtével elkezdtem gondolkozni, hogy milyen sminket is szeretnék. A szememen biztos vagyok, hogy egy csillogó, de mégis visszafogott aranyos árnyalatot fogok használni, viszont az ajkaim színe még kérdéses. 

Az utóbbi időben az Avon Mark matt rúzsaival kísérletezek, mégpedig a date to be bare, head turner és irresistible árnyalatokban. Matt, de mégis krémes textúrájának köszönhetően nem szárítja az ajkaim. Lemattulni nem mattul le teljes mértékben, de lehet, hogy nem is akkora baj ez. Kilépve lassan a matt rúzsok világából, igazán jó átmenet lenne, hogyha nem a matt finish lenne a termék célja.


Csomagolásában egy egyszerű designt képvisel a Mark termékektől megszokott módon. 7 ml-es kiszerelése megszokott a rúzsok világában. Az applikátora nem túl nagy, de mégis könnyen és precízen lehet vele dolgozni, ami az intenzív színeknél nagyon fontos. 

Tartósság tekintetében közepesen tartósnak mondanám. A 12 órát nem bírja, de szerintem egy 6-8 óra nem akadály számára.


Jelenleg 1290 Ft-ért lehet beszerezni az Avon oldalán. Hogyha szeretnétek kipróbálni, akkor most érdemes megrendelni. Tudni kell, hogy elég megosztó termék, van akinek nagyon beválik, van akinek kevésbé. Én a kedvenceim listáján egy középkategóriába tenném. 

Ti próbáltátok már? Szerintetek melyik árnyalatot válasszam a karácsonyi sminkemhez?

Hamarosan elhozom az ünnepi outfitemet is, így, hogy már csak 6 nap karácsonyig. Ti hogy álltok a készülődéssel?

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés