Star Wars inspirálta smink és haj

by - december 15, 2017


 Star Wars inspirálta hajat és sminket hoztam most nektek. Nagy kedvelője vagyok a filmeknek, ma jutottunk el a moziba megnézni a legújabb részt. A filmről nem spoilerezek el semmit, csak azt, hogy a sorozathoz híven ismét fantasztikusat alkottak és amióta kijöttünk csak a film zenéje megy a fejemben. De lássuk most a sminket és hajat, egy kis Star Wars Outfittel fűszerezve.

Nagyon sokat küzdöttem a hajjal, nem lett tökéletes, de sikerült megalkotni valami hasonlót, mint a filmben Reynek volt. A lényeg, hogy három kis csigát kellett csinálni és körbefuttatni a kimaradt tincsekkel. Hogyha ez a leírás annyira nem segít, akkor nézzetek szét youtubeon, rengeteg videó van fent ebben a témában. Nekem is az egyik ilyen tutorial segített. Elsőnek könnyűnek tűnt, de elárulom, annyira mégsem az ;). 


A sminkben kicsit kékesebb ridegebb árnyalatot választottam. A Makeup Revolution palettámat használtam egy kis fehér Avonos szemceruzával kiegészítve. A számra pedig a nemrégiben bemutatott Rimmel rúzsomat használtam. A highlighter kihagyhatatlan eleme ennek a sminknek, melyet az arccsontomra, az orrom hegyére és az ajkaim felé vittem fel. 


Az Outfit legfőbb eleme egy Star Wars (férfi póló) a C&A-ból. Szerencsém volt, mert találtam egy S-es mértet, viszont szomorú vagyok amiatt, hogy a női részlegen nem találtam semmit, ami Star Warsos lenne, pedig Kedves márkák női Star Wars rajongók is vannak. Korábban már készítettem Star Wars inspirálta megjelenést, csak videó formájában:Ti szeretitek a filmeket? Van kedvecetek? Láttátok már az új részt?


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés