Fix smink és tartós rúzs

by - november 30, 2017


Tündi barátnőmtől nemrégiben kaptam egy Rimmel rúzst valamint egy trend it up fixáló sprayt. A rúzs totális szerelem, de a fixáló annyira nem tökéletes.


Trend it UpKorábban egy trend it up sminkelésen találkoztam ezzel a márkával, de akkor sem voltam elégedett. Most a fixáló sray-t vettem górcső alá. Először úgy éreztem, mintha arcon spricceltem volna magam vízzel. Kicsit emiatt az állag miatt féltem, hogy elfolyik majd a sminkem és kezdhetem elölről az egészet. Nem nagyon ismerem a fixáló sprayket, mivel ez az első, amit kipróbáltam. Elhasználom, de nem lesz a kedvencem sajnos. Nem vettem észre, hogy tartósabb lenne a sminkem, de azt sem, hogy rontana a helyzeten.

Rimmel 810 The Matte Factor


Imádom a rúzsokat, és ez a rúzs is bekerült a kedvenceim közé. Hihetetlenül tartós, nem mászik el és nem is szárítja az ajkaimat. A leghosszabb napomon teszteltem, ahol 12 órás kihívás elé állítottam a rúzst. Ettem, ittam, hidegben voltam, melegben voltam és továbbra is erős vörös rúzzsal az ajkaimon tündököltem. Egy biztos, hogy már megvan a karácsonyi rúzsom, de még bevetem néhány előadáson is. Szokásom, hogyha előadok, akkor mindig felkenek egy kis rúzst az ajkaimra, úgy vettem észre, hogy szerencsét hoz. Nektek van valami ilyen sminkelési szokásotok?


A rúzs tartóssága mellett a kialakítása is kiváló, az illatáról nem is beszélve. Összességében teljesen elégedett vagyok és bátran ajánlom nektek ezt a rúzst. 

Nektek van kedvenc rúzsotok? Milyen tapasztalataitok vannak a fenti termékekkel?


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés