Tiszta arccal

by - október 23, 2017


Korábban már bemutattam nektek a Wise Tree Naturals magyar márkát, most pedig egy terméket hoztam el nektek, ami nem más, mint egy arctisztító krém.


Egy hosszú nap után nincs is jobb érzés, mint egy tiszta arcbőr. A mindennapok során nem felejtkezhetünk meg az arc tisztításáról és hidratálásáról, hiszen ez az első dolog, amit látnak rajtunk az emberek. Egy kisimult, hidratált, ápolt bőr már az első benyomást is pozitívabbá teheti.

Gondoljunk csak bele, hogy a városi környezet milyen kihívások elé állítja arcbőrünket. Folyamatos por, szennyezések és káros sugarak , de akár egy mindennapi sminkelés is megterhelő lehet a számára.

Én már jó ideje odafigyelek arra, hogy napi szinten tisztítsam az arcomat, ugyanis régebben belestem, abba a hibába, hogy csak vízzel átlögyböltem és kész is. Mostanában egy drogériás arclemosót használtam, valamint ha nem is napi szinten egy aliexpresszes arctisztítót is bevetek.Viszont úgy gondolom, hogy rendkívül fontos a tudatos választás azzal kapcsolatban, hogy mivel tisztítjuk bőrünket. A legtöbb kozmetikum számtalan olyan komponenst tartalmaz, amely még tovább terheli bőrünket. Sőt akár több kárt is tehet, mint hasznot.

Az általam is kipróbált arctisztító krém kialakításánál törekedtek arra, hogy a bőrazonos összetevők kerülhessenek a termékbe. A tisztítás és a táplálás egyszerre valósul meg természetes olajok, mint a mandula és olívaolaj, az E-vitamin valamint olyan gyulladáscsökkentő, mikrocirkulációt serkentő hatóanyag segítségével, mint a rozmaring.Elég egy pumpa belőle a vattapamacsra és már meg is tisztul az arcunk. Az utána érkező hidratált érzet pedig leírhatatlan. A bőröm hálás azért, hogy natúr kozmetikumot használok és nem egy mesterséges anyagokkal telepakolt lemosót.

A kiszerelés praktikus és biztos vagyok benne, hogy sokáig elég lesz, mert az egy pumpányi mennyiség nap mint nap nem túl nagy adag a 100 ml-es krémnek.3180Ft-ért lehet beszerezni, ami ár érték arányban tökéletes.

Összességében: 5/5 

Nagyon elégedett vagyok a több heti tesztelés után, nem okozott arckiütést, irritációt, hanem egy szép ápolt és tiszta arcbőrt varázsolt a hétköznapjaimban, ami egy szuper alap egy kiegyensúlyozottabb élethez.

Ti próbáltátok már?


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés