Lilából mélyvöröset

by - október 20, 2017


Korábban írtam nektek egy IsaDora kívánságlistámról és most valóra is vált egy pontja a márka jóvoltából. Kipróbálhattam a Violet Vain és a Red Tint Top Coat iconic nails párosát. A tesztelésbe bevontam nővéremet is, a több köröm, több tapasztalat elvén.

Szuper kis csajos program volt körmöt festeni, főleg úgy, hogy én másoknak nagyon ritkán festek körmöt, de ezt a kihívást is leküzdöttem. 

Mostanában áttértem a géllakkozásra, így nővérem körmein próbáltam ki először az új körömlakk párosom. De természetesen én sem tudtam megállni azt, hogy ne próbáljam ki, így egy hét eltéréssel én is felkentem.


Először egy rétegben lakkoztam ki nővérem körmét, utána jöhetett mellé a második réteg is. 

Bal oldal: 2 réteg, jobb oldal: 1 réteg

Két réteg után jöhetett a fedőlakk. Kíváncsian vártam a hatást és nagyon elégedett voltam. A lilából egyszerűen mélyvöröset varázsoltam. A lakkok fénye mellett nem tudtam elmenni, egyszerűen csillogó és selymes tapintású a végeredmény.


A csomagolás tartósságot és gyors száradást ígért és a belsőre is igaz. Könnyen eldolgozható a lakk a körmökön és egy egységes felületet kapunk végeredményként. 

Nővérem nem kímélte a lakkozást, tökéletes tesztalany volt, az első nap egy hajmosással indított. A munkahelyen számítógépen dolgozik, ahol a pötyögés sem jelentett kihívást körmeinek. A mosogatásról és a takarításról sem szabad megfelejtkezni. Mindennapi dolgok, és kiállta a próbát.

Kerek egy hét után, a mutatóujjak szélén volt egy kis lepattogás, de a színéből semmit nem veszített.

Az eltávolítás még kritikus pontja a sötétebb árnyalatú lakkoknak, viszont ennél a párosnál ez sem jelentett problémát. Egyszerűen eltűnt, két vatta segítségével, nem színezte be a bőrt és a körmöket sem.Az első benyomások a felvitelkor nekem vegyesek voltak. Az alaplakk kissé sűrű, így gyorsan kell vele dolgozni, mivel képes összehúzni a lakkot korrigálásnál.

A fedőlakkal pedig nagyon precízen kell dolgozni, hogy véletlenül se fessük túl és látszódjon a turpisság, hogy nem mélyvörös a lakkunk alapból.

Összességében: 5/4 

Ti próbáltátok már az IsaDora újdonságait?


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés