Kívánságlista az IsaDora polcairól

by - október 09, 2017


A hétvégén benéztem a Douglasba és szemezgettem kicsit a sminkek között. Imádom az őszt, mert ilyenkor a sminkek is az évszakkal együtt változnak. Elhoztam nektek a jelenlegi kedvenceim, avagy a kívánságlistám az IsaDora polcairól.

Blush & Glow Colors & Highlights

Elő az arcpirosítókkal – a 2017-es őszi-téli trendjeihez szükség lesz rájuk. A draping a kontúrozás új formája, az arc formázása ezúttal pirosítóval történik.A drapping során highligtherrel csalunk egy kis csillogást az arcunkra. Nagyon érdekesnek tartom ezt a technikát, igazából én is ezt alkalmazom, de nem kimondottan piros árnyalatú pirosítóval, hanem inkább egy bronzosabb barnás vonallal és eddig még nem adtam nevet a gyereknek. 

iconic nails


Imádok körmözni, ezt pár sorozatban már be is mutattam nektek. Most októberben pedig eljött az idő a színek játékára. Színre színt: az Iconic Nails kollekció a őrületes ”color blocking” trend hullámait lovagolja meg élénk pink, mély lila és feltűnő vörös árnyalataival. Egy Red Tint Top Coat segítségével növelhetjük a körömlakkunk intenzitását, vagy akár meg is változtathatjuk a színét. Az én kedvencem a Violet Vain és a Red Tint Top Coat párosításával született. Most is hasonló géllakk árnyalatban pompázik a körmöm.

Holiday Divine

Lassan becsempészik magukat az ünnepi színek, termékek is a boltok polcaira. Szintén most októbertől találkozhatunk a Holiday Divine termékeivel a Douglas polcain. Ez a kép tökéletesen összefoglalja  a kedvenceimet. A rúzsmániámat már nem kell magyaráznom, pont úgy mint a körömlakkok iránti imádatomat sem. Kevés palettám van, de valahogy ez a színkombináció belopta magát a szívembe. A pirosítót pedig már említettem, hogy nagyon megtetszett.


Foundation COLOR BLENDER


Színmódosító cseppek a bőrszínhez tökéletesen illő alapozóért! Sokszor fejet vakarva állok a drogériák polcai előtt, hogy mire is essen a választásom. Nincsen porcelán arcom, nem is sötét, inkább egy közepes színárnyalatra tenném egy skálán a kettő között. Most novemberben leszámolhatok ezzel a problémával a színmódosító cseppek segítségével. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz. Ti próbáltatok már ilyen terméket?

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés