Avon októberi újdonságok tesztelve

by - október 30, 2017


Ebben a hónapban csupa jó dolgot sikerült kifognom az Avonnál. Gyökeresen megváltozott a véleményem a fátyolmaszkokról és tovább harcoltam a rakoncátlan hajam ellen.

Mark vastag szemceruza
Régóta szerettem volna egy fehér szemceruzát és most meg is adatott az a lehetőség, hogy kipróbálhassak egyet. A Mark egy vastag szemceruzával állt most elő újdonságként ebben a hónapban. 8 különböző árnyalat közül válogathatunk, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.


A csomagolása a Mark megszokott fehér fekete jegyeit képviseli. Sajnos nem tekerős, az egy kicsit praktikusabb lenne. Hegyezni nem hegyeztem még, sokszori használat után sem igényli még.

Kétféle módon használtam eddig: dupla cicavonalat húztam vele. A fehér szín volt az alap, amire egy fekete tussal mentem fel. A másikban pedig szemhéjfesték alapként használtam, ezzel növelve a szemsminkem tartósságát. Egy elkövetkezendő cikkben, majd elkészítem nektek mindkét sminket.

Összességében nagyon elégedett vagyok vele. Egyetemen 10-12 órákat ülök bent és simán kibírja a nap kihívásait.

1199 Ft-os áron érhető most el az Avon online felületén.

5/5 a tekerős csomagolás hiányának ellenére sem vonok le pontot, mivel nagyon elégedett vagyok vele.

Anew Essential regeneráló fátyolmaszk 


Korábban leírtam nektek az első tapasztalatomat a fátyolmaszkokkal, akkor az elég negatív volt. Most jött egy fordulópont. A korábbi negatív tapasztalatok ellenére az újdonságok közül egy fátyolmaszkra esett a választásom. Egyszerűen imádtam.


Elég viccesen néz ki. Mint valami kis múmia. Gondolkoztam is, hogy simán elmehetnék egy Halloweeni buliba ilyen arccal.

A maszk egyszerűen felhelyezhető, nem fullaszt, nem irritál, nem frusztrál, tökéletes. A 15 perc csak úgy elröppen benne, feltűnés nélkül. És a végeredmény egyszerűen leírhatatlan. Pihe puha arc, feltöltött szemalatti karikák, friss tekintet és egészségesen csillogó bőr. Hatása körülbelül 3-4 napig tartott.

A csomagolása nagyon találó, hiszen aranyat ér a hűvös őszi napokon. Mindenképp próbáljátok ki, hogyha van rá lehetőségetek. Megkérdőjelezhetetlenül 5-5 a termék. Az Avon online felületén 1099Ft-ért szerezhető be.

2 az 1-ben korpásodás elleni sampon és balzsamA hajam köré már lassan egy drámát lehetne írni, mindig változik, hogy mi a baja. Táplálom, védem, óvom, próbálok odafigyelni a változatos táplálkozásra is, de valami mindig van.

Most, hogy itt az ősz, kicsit erőtlen lett, sajnos a fejbőröm is megérzi és korpásodok is. Nem túl vészesen, de ez már éppen elég zavaró. Heti 2x mosok hajat, úgyhogy nem is viszem túlzásba a dolgot.

Vettem egy gyógynövényes sampont, ami kimondottan korpásodó hajra van, hát eléggé elbukott szegény már az első néhány alkalomkor. Jobban kiszárította a fejem, mint ahogy volt.

Most az Avon újdonságával folytattam a harcot. 2 az 1-ben tulajdonságának köszönhetően kicsit sűrűbb mint egy átlagos sampon. Olyan, mintha egy hajmaszk lenne. Kellemes, nekem egy sárgadinnyére hajazó illata van, ami hamar elillan. 

A tisztító ereje nálam nem elég hatékony, továbbra is küzdenem kell a korpával, de még nem vetettem el a használatát és további esélyeket kap.

Összességében nálam egy 5/3 kap. 

Ti próbáltátok már valamelyik terméket? 


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés