Avon újdonságok 2.rész

by - szeptember 28, 2017


Elérkeztem én is a szeptember havi újdonságok tesztjével. Illatfelhőben úsztam és karikák nélküli szemmel, természetes pillákat rebegtettem. 


Free for her parfümNemrégiben írtam nektek cikket arról, hogy mi a kedvenc parfüm márkám és most egy kicsit elkalandoztam az Avon háza táján is, hogy mit is tudnak a parfümök terén. Korábban is használtam már Avonos parfümöt, de nekem valahogy túlságosan nőies illatokat képviseltek és valahogy nem találtam meg az igazit.  

Amikor választani lehetett az újdonságok közül, valahogy megakadt a szemem ezen a parfümön. Majd még mielőtt megkaptam a csomagot megszagoltam az újságban is és egyre nagyobb kíváncsisággal vártam, hogy megérkezzen. Az instagramot is elöntötték a Free parfüm képei.. ekkor már kicsit türelmetlen is lettem. Majd mikor megkaptam, örömmel konstatáltam, hogy nem üres hype áll a parfüm hátterében, hanem tényleg nagyon jó.

Felváltva használom a jelenlegi parfümömmel, mikor melyikhez van kedvem. Ő is egy gyümölcsös vonalat képvisel, ami a gyengém. Jól tartja az illatát, még most is érzem magamon este 9-kor, pedig reggel használtam.

Az üvege nekem kicsit olyan semmilyen, jóval nagyobb, mint a Bruno Banani parfümömé, de mivel napközben nem hordok magammal parfümöt, így a polcomon ugyan mindegy, hogy mekkora az adott illat csomagolása.

Összességében 10/10 belopta magát a szívembe.


Mark szempillaspirál


Nem is tudom mit mondjak erről a szempillaspirálról. Szeretem is meg nem is. Első használatkor kicsit szívrohamot kaptam, amikor felvittem a pilláimra, összekészültem, fogat mostam, majd egy nagyobb pillantásnál még lepislogtam a meg nem száradt festéket.  És a felvitel, valamint a pislogás közötti idő nem 5 perc volt. 

A következő nap is adtam neki esélyt, mivel egy használattal nem tudok véleményt alkotni. Ekkor már nagyobb szerencsével jártam és hamarabb megszáradt. A nagyon woow hatás ekkor is elmaradt.

Dúsító szempillaspirál lenne, de az általam már jól megszokott spirálokhoz képest alul maradt rendesen. Szeretem kihangsúlyozni a szemem. A hétköznapokon csak szempillaspirált és szemöldökpúdert használok... ezért nálam fontos, hogy a szempillaspirál látszódjon is és ne csak kis természetes legyen, hanem egy kicsivel több.

Hogyha valaki természetességre vágyik, akkor szívesen ajánlom, de ha dús és feltűnő pillákra, akkor szemezgessen még másik termékek között.

Összességében: 10/6


Avon true flawless korrektor

Korábban is használtam stiftes korrektor, így magasra tettem a lécet ennél a terméknél. Sajnos kicsit alul maradt. Nem tudtam szépen eldolgozni szivaccsal, ecsettel talán kicsit jobb volt. Beleült a szemráncaimba, pedig nagyon még nincsenek, de a használatával igenis kiemelődtek. 

Kicsit lehet még kopnia kell a nyári színemnek, mert világos lett, hogyha csak a mark alapozó hatású púderjét használtam vele. Lehet egy folyékony alapozóval máshogy fedett volna. 

Annyira nem tartós mint vártam, így egy kicsit sajnálom. Hogyha stiftes korrektorra vágytok, akkor próbáljátok ki a ColorTrend Korrektort én nagyon sok évig, azt használtam és imádtam.

Összességében: 10/3

Zárásként pedig készítettem egy sminket a meglévő Avonos termékeimmel. A korábbi tesztekben megtaláljátok őket is. Elég durván meg vagyok fázva ezt nézzétek el nekem :) :) (a szempillaspirál ezen a képen annyira nem is rossz)


Nektek van kedvenc Avonos terméketek?


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés