Arcmaszkok bevetésen

by - szeptember 07, 2017


Kicsit előtérbe helyeztem az arcmaszkokat az elmúlt időszakban és kipróbáltam néhány balea terméket kíváncsiságból. Pozitív tapasztalatokkal.


Esténként egy kis micellás gélt használok, hogy áttisztítsam az arcom. A Granier micellás vizével eltávolítom a sminkem, majd jöhet a Balea micellás gél és egy kis aliexpresses szilikonos arctisztító. Nagyon bevált, kellemesen kitisztulnak a pórusaim és már a rutinom gyökeres tagjává váltak.

Ár: Gél 499 Ft, Készülék: 2500 Ft 

Balea multimasking


Egy rózsaszín és egy zöld krémet tartalmaz a tasak. A rózsaszín az almácskákra, míg a zöld a t-zónába és az állra kell. Más-más ápolást igényel a két terület, ezért fontos követni a használati utasítást. Nekem ez az arcpakolás nem lett a kedvencem, eléggé elnehezítette az arcomat, bár mikor lemostam ez az érzés elmúlt és felfrissült, hidratáltság váltotta fel, így kettős érzéseim vannak az irányába. A tasak tartalma egy használat során nem fogyott el, így a későbbiekben is használom majd, de nem vagyok benne biztos, hogy újraveszem.

Ár: 199 Ft

A szemem eléggé be volt durranva az allergia miatt, de hát vannak ilyen napok is

Anti-pickle peel off maske


A legnagyobb kedvencem ez az arcmaszk. Szeretem a lehúzható arcmaszkokat és ez eddig viszi a pálmát azok közül, amiket kipróbáltam. Kellemes érzés, könnyen lehúzható és eredményes annak ellenére, hogy nem tépi le a fél arcom. A szórakozási faktor is hatalmas, viccesen mutat fekete fejjel az ember és amikor lehúzza az arcáról akkor is.

Ár: 199 Ft


Milch & Honig Maske


Ez az arcmaszk meglepetés volt számomra. Olyan mint egy erős 50+-os krém. Az arcom 10 perc után beszívta szinte az egészet és egyáltalán nem nehezítette el a bőröm. Biztos vagyok benne, hogy majd újraveszem, főleg így, hogy jön a hidegebb időszak és több hidratálást igényel majd a bőr.

Ár: 199 Ft

10 perc után a maszk

Aqua Tuchmaske


Most használtam először fátyolmaszkot, de nálam megbukott. Nem konkrétan ez a maszk, hanem a fátyolmaszk. Olyan mintha meg akarnék fulladni benne, kellemetlen ahogy az arcomon van és így körülbelül 5 percig bírtam benne. Miután ez letelt átmasszíroztam az arcom a szilikonos kis kütyümmel és kellemes érzést hagyott az arcomon, de biztos, hogy nem fogom újravenni. 

Ár: 299 Ft


Nektek mi a kedvenc arcmaszkotok?

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés