Lookbook | Sportosan elegáns

by - augusztus 11, 2017


Imádom a sportcipőt elegánsabb darabokkal kombinálni. Simán felveszek egy szoknyához is sportcipőt, de most egy rövidnadrág ujjatlan felső mellé kombináltam.

A nyári darabjaimat általában már megveszem tavasszal, de most nyáron szembejött velem néhány olyan darab, aminek nem tudtam ellenállni. Ez a szett is egy ilyen.


Laza, sportos, de mégis elegáns összeállítás, ami egy délutáni sétához, sütizéshez, vagy akár egy lazább meetingre is jó.A cipő egy púder színű sneaker, amihez egy szintén rózsaszínes elegánsabb fazonú rövidnadrágot valamint egy gyönyörű fehér felsőt választottam.

A ruhatáramban egyre több a fehér felső, nem hiába. Kitörve a fekete és szürke rengetegből ideje valami más szín felé is nyúlni. Nekem ez a szín a fehér, valamint a púderes, rózsaszínes árnyalatok, amit sosem gondoltam volna, hogy bekerül a ruhatáramba.Bátran ki kell törni a komfort zónánkból, ugyanis felfedezetlen vizekre terelhet minket az életben. Számomra ez a kaland, most a púder szín. 

Nektek van olyan szín, amit sosem gondoltatok volna, hogy megszerettek és idővel mégis belecsempészte magát a szívetekbe?

Cipő: Kik
Felső: Fashion+
Nadrág: Fashion+


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés