Lookbook | Sportosan elegáns

by - augusztus 11, 2017


Imádom a sportcipőt elegánsabb darabokkal kombinálni. Simán felveszek egy szoknyához is sportcipőt, de most egy rövidnadrág ujjatlan felső mellé kombináltam.

A nyári darabjaimat általában már megveszem tavasszal, de most nyáron szembejött velem néhány olyan darab, aminek nem tudtam ellenállni. Ez a szett is egy ilyen.


Laza, sportos, de mégis elegáns összeállítás, ami egy délutáni sétához, sütizéshez, vagy akár egy lazább meetingre is jó.



A cipő egy púder színű sneaker, amihez egy szintén rózsaszínes elegánsabb fazonú rövidnadrágot valamint egy gyönyörű fehér felsőt választottam.





A ruhatáramban egyre több a fehér felső, nem hiába. Kitörve a fekete és szürke rengetegből ideje valami más szín felé is nyúlni. Nekem ez a szín a fehér, valamint a púderes, rózsaszínes árnyalatok, amit sosem gondoltam volna, hogy bekerül a ruhatáramba.



Bátran ki kell törni a komfort zónánkból, ugyanis felfedezetlen vizekre terelhet minket az életben. Számomra ez a kaland, most a púder szín. 

Nektek van olyan szín, amit sosem gondoltatok volna, hogy megszerettek és idővel mégis belecsempészte magát a szívetekbe?

Cipő: Kik
Felső: Fashion+
Nadrág: Fashion+


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés