Lookbook | Sportolni jó

by - augusztus 03, 2017


Júliussal zárult az aktív hónapjaim második hónapja. Az aktív élethez elengedhetetlen egy jó pár sport szett, így én is beizzítottam pár újdonságot, ha már ilyen lázasan formálódok.

Mivel legfőképp nyugisabb sportokat űzök, mint a fitball, jóga, valamint az aerobik, így a legfőbb szempont a kényelem. Míg egy futásnál inkább a lengébb darabok a jobbak, itt nem baj, hogyha valami jobban összetart.

Jóga kezdő szett

Legelőször, amikor nagy jóga lázban égtem, akkor ezt a párosítást szereztük be a Lidlből. Érdemes szemezgetni az ott kapható sportdarabokkal, mert nagyon olcsóak, tartósak és praktikusak. Viszont a méretre figyelni kell, mert az megviccelhet minket. Nekem mindig a nadrágból sikerül nagyobbat vennem.A későbbiekben is vásárolgattam még a Lidlben szintén a jóga volt a fő sport, amihez kellettek a szettek.

Jóga csupa szürkében


Ennek a szettnek a nadrágját szeretném nagyon, azonban mindig lecsúszik, ami azért annyira nem előnyös. Mivel itthon jógázok, ezért nem gáz, de egy csoportos órára tuti nem venném fel. Szépen összefogja a lábam, de a derékrész nem az én méretemre szabott. Hogyha ti is így járnátok, akkor még adott időn belül blokkal vissza lehet vinni az adott ruhadarabot. 

Jóga rózsaszín álom
Mostanában nem tudom mi van velem, de nagyon tetszenek a púder színek, legfőképp a rózsaszín. Így amikor megláttam ezt a szettet nemrégiben a Lidlben, rögtön feltűztem a kívánság listámra. A korábbi darabokkal ellentétben ez egy idén vásárolt szett, júliusban volt akcióban a boltok polcain, így még lehet van olyan üzlet, ahol megtalálható.

Geometria a mozgásban

Ezt a szettet már a Zaful oldaláról választottam. Valahogy megfogott benne az érdekes felső rész kialakítás és az egész szett úgy ahogy van, különleges darabnak ígérkezett. S-es méretet választottam, a nadrágja tökéletes, a felsője sajnos nem lett jó, mert a hónalj résznél eláll. Ez is tipikusan az a felső, amit itthon szívesen felveszek, de csoportos mozgáshoz biztos nem venném fel.


Kényelmes, nem nyom, hogyha dance aerobikozok és a kardió részek megizzasztanak sem kellemetlen viselet.

Magas derekú szett

Ezt a szettet is a Zaful oldaláról választottam, és kellemesen csalódtam. Féltem, hogy majd átlátszik, de szerencsére nem. Kényelmes nagyon futáshoz, jógához, aerobikhoz és kardióhoz egyaránt.
Izgalmas a mellrész kialakítása is, így egyből elnyerte a tetszésem. Feltűnő darab, de simán felveszem, hogyha kimegyek futni, mert nagyon kényelmes és laza szett. 


Ti hol vásároltok szívesen sport szetteket?

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés