Horvátországi élmények

by - augusztus 24, 2017


Bejártuk Bibinjét, Zadart és a Krka Nemzeti Park egy részét és néhány képpel szeretném ezt megosztani veletek.


Bibinje

Bibinje egy tipikus kis családi üdülős város, ahol annyira nem a pezsgés inkább a nyugalom uralkodik. A partja köves, a kristálytiszta vízben van olyan rész, ahol homok, van olyan, ahol sziklásabb kövezés van.

Kisebb öblös kikötőktől egészen egy hatalmas jacht kikötőig minden megtalálunk. Jó nagyokat lehet sétálni, gyönyörű a látvány. A nyugodtság szeglete. Ezt fokoztam még egy tengerparti jógázással, ami leírhatatlan érzés volt, a felkelő nap melege és a csapkodó hullámok hangja között.

Zadar

Zadarban már jártunk tavaly is, akkor is megbabonázott a fényes-köves kis keskeny utcáival. Most eddig felfedezetlen terepre tévedtünk, ami szintén egy kikötős rész volt, de egyszerűen gyönyörű látvány volt az egész.


Hogyha egy kicsit nagyobb pezsgésre vágyik az ember, Zadarban megtalálja. Sok-sok étterem, kávézó és látványosság várja az ide látogatókat. 


Krka Lozovac

Van az a pillanat, amikor a képek magukért beszélnek és nem tudok mást mondani. Gyönyörű, kellemes, megnyugtató, kikapcsoló és természetes közeg.


Hogyha lehetőségetek adódik rá, mindenképp érdemes bejárni ezeket a helyeket. Idén is életre szóló élményt gyűjtöttem ezzel a nyaralással.


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés