Boltmustra, mi vár ránk ősszel?

by - augusztus 28, 2017

New Yorker
Hiába próbálnám tagadni, hogy vége a nyárnak, nem tudom, mivel már az ősz a küszöbön toporog, így szétnéztünk a Fórumban a New Yorker és a H&M kínálatában, hogy mik is várnak ránk idén ősszel.


Színek, minták, szabások

Az uralkodó őszi szín mindenképpen a bordó és a khaki zöld. Legyen szó pólóról, pulcsiról, kabátról, nadrágból mindegyik megtalálható ezekben a színekben és túlnyomó többségben ezek köszönnek vissza a boltok polcain.

New Yorker

Nagy örömömre a csipke és a púder szín sem tűnik el a kínálatból, így bőszen kiélhetem mindkettő iránti szeretetem.
New Yorker
Military és hímzett minta, pufi dzseki, polár pulcsi és a kapucni idén ősszel is elkísér minket a hidegebb napokra.

Ami nekem nem igazán tetszik, az a crop top szabású pulcsirengeteg, ami visszaköszön a polcokon. Ha már hideg lesz, akkor én szeretem a derekamat melegíteni.. magas derekú farmer ide vagy oda én tuti megfagynék egy ilyen szettben.

Cipők és kiegészítők

H&M
Cipők terén továbbra is jelen van az örök klasszikus kis fekete és fehér cipellő. Itt is megjelennek a púder színek, egy kis ezüstös csillogás, valamint a virágminta is. Hogyha már a hűvösebb napokra gondolunk, akkor előkerülhet a bokacsizma, ami legfőképp velúr, valamint műbőr kínálatban bővelkedik.

H&M

Táskák terén nekem most a hátik tetszenek a legjobban. Az egyetem mellett úgy éreztem, hogy szükségem van arra, hogy levegyem a terhet a fél vállamról és teljes erőbedobással két vállal menjek neki a hétköznapoknak. Nem bántam meg, a Mi van a táskámban? videóban láthatjátok a jelenlegi kis szépségem. Ebből a gyűjteményből leginkább  a jobb alsó a kedvenc.

Mint láthatjátok itt is megjelenik a púder szín, a megszokott kis elegáns fekete. Anyag tekintetében pedig itt is visszaköszön a velúr, mint a cipők esetében.

H&M

Nem igazán szoktam változtatni a kiegészítőimen a megszokott gyűrű, nyaklánc, óra szettem megvan és nem vagyok túl játékos ilyen téren. A mostani kis szemlémen ezekbe a darabokba szerettem bele. Ismét előjött a rózsaszín és a rosegold... sosem gondoltam volna, hogy egyszer ez lesz az az árnyalat, amibe beleszeretek. 

Ti szoktatok csak nézelődni vásárlás nélkül a boltokban? Hogy tetszik az idei őszi kínálat? 

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés