Varázslat a hajnak

by - július 20, 2017


A haj egy nő ékköve. Van aki röviden szereti, van aki hosszan. Van aki göndören, van aki egyenesen. De egy dologban mindenki egyetért, a legszebb haj, az egészséges haj.


Nagyon nagy küzdelem számomra a hajam rendben tartása. Van hogy zsíros, van hogy korpás, de most valahogy sikerül heti 1 hajmosásra beállnom, még úgy is, hogy emberek közé merek menni.

Az elmúlt 30 napban, tettem egy kicsit a belső ápoltság és táplálás érdekében is. Kipróbálhattam a Magic Hair kapszuláját és most értem az első doboz végére. 

Őszintén bevallom, kicsit féltem tőle. Sok helyen olvastam, hogy éhség érzetet kelt, pattanásokat okoz, néhány esetben akár fejfájást is előidézhet, valamint serkentheti a szőrnövekedést is, nem csak a haj növekedését. Semmi ilyet nem tapasztaltam. 

A bőröm még simább lett, a fejem nem fájt és az éhségérzetem is rendben volt, még úgy is, hogy egy hétig tisztító kúráztam és csak folyadékot fogyasztottam.


Mit kell tudni a Magic Hair kapszuláról?

  • Természetben is fellelhető vitaminokat tartalmaz
  • Natúr összetevőket tartalmaz:  búzacsíra- és aranyköles kivonat, valamint a kovaföld
  • Csökkentheti, sőt, akár teljesen meg is szüntetheti a hajhullást
  • Körmökre is jó hatással van
  • Bőröd szépségéhez is hozzájárul
  • 75%-kal felgyorsulhat a haj növekedési tempója
  • Még több információ itt


Szorgosan szedtem végig a 30 napig a vitamint és még egy fél hónap van hátra a másik dobozból, ugyanis Natival elfeleztük a 3 havi kúrát és ő is jelentkezik majd egy poszttal a vitaminnal kapcsolatban. Más szervezet, más haj, más tapasztalatok. De nézzük rám milyen hatással volt a vitamin.


Eredményeim 

Hinni akartam benne, hittem is benne és tényleg működött. Az első napi mérésekkor 41-45cm körül volt a hajam. Mivel lépcsőzetesebb ezért nem tudtunk 100%-ig pontosat mérni, mert más és más. 
A mai mérésnél 53-55 cm között mértem, ami szerintem szuper klassz egy hónap alatt. ( A hajamat hozzáillesztettem a szalaghoz és kihúztam oldalra, a kép csak szemléltetés, nem a mérési módot mutatja :) )


És ez lenne a képi bizonyíték, hogy nőtt a hajam és sokkal fényesebb, szebb és élettel telibb lett.A babahajaim is önálló életre keltek és hirtelen növekedésnek indultak. Nem használtam más sampont, nem szárítottam a hajam, hanem levegőn száradt, kifésültem és fényképeztem, a körülmények ugyanazok voltak.

Ti próbáltátok már ezt a vitamint? Milyen tapasztalataitok vannak vele kapcsolatban?

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés