Hajbaj, van megoldás?!

by - június 01, 2017


Zsíros haj, korpás haj, gubancos haj. Mit tegyek? Egy dilemma folytatása, vajon van megoldás?

A hajbaj cikkeim már csokorba foglalhatóak és sorozatnak is mondhatóak. Minden alkalommal, hogyha sampont váltok, akkor igyekszek beszámolni, hogy milyen tapasztalataim vannak, mert tudom nem vagyok egyedül a hajbajommal.

Garnied Fructis

Jelenleg a Garnier Fructis korpásodás elleni samponját használom most, ugyanis a korábban használt Dr Chen samponra, egy fél tubus elhasználása után, azt mondta a fejbőröm, hogy elég. Érdekes, mivel természetes alapanyagú sampon, de nem tette meg, amit ígért. Sprőd lett a hajam és a fejbőröm teljesen kikészült, viszketett, úgyhogy felhagytam a használatával.

A Garnier samponja mesterséges illatanyagot tartalmaz, a zöld tea korpásodás elleni hatását Pyrithion Cinkkel erősíti. 

Az első használatokkor észrevettem, hogy a korábban gubancolásra egyáltalán nem hajlamos hajam, csomósodott, akkor is, hogyha ki volt engedve, akkor is ha össze volt fogva, ekkor láttam be, hogy valamilyen balzsamra is szükségem lesz a harcban.


A választásom a Gliss Kur Regeneráló Olajos hajpakolására esett. Nagyon durván erős illata van, ami az első használatkor nagyon zavart, de most már megszoktam és egyáltalán nem zavaró.


Korábban nem használtam olajos hajpakolást, de ez a kis csoda elnyerte a tetszésem, könnyen felvihető a hajamra, nem zsírosít és megnyerte a küzdelmet a gubancok ellen.

A sampon nagyon semleges nekem, nem ő lesz A Samponom így 5/3-at adok neki, a spray az tetszik így, 5/4-et adok neki.

Nektek van valami bevált fegyveretek a hajbaj ellen? Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés