Bőrünk kényeztetése M&D

by - június 08, 2017

Nemrégiben megismerkedtünk a Mother & Daughter magyar bőrápolási márkával, akik egyből szimpatikussá váltak számunkra, mivel ugyanúgy kétgenerációs márkaként működnek, mint mi. 

Rengeteg márka vesz körül minket és én szeretem a különleges dolgokat, új termékeket kipróbálni, új filozófiákat megismerni. Nemrég bukkantam rá a M&D márkára és reménykedtem, hogy el tudjuk hozni őket nektek, megismertetni veletek a filozófiájukat, termékeiket és értékrendjüket. Sikerrel jártunk, így egy együttműködés kereteiben a két kétgenerációs kezdeményezés összefog. Elsőként a márkáról hoztam nektek egy cikket, a későbbiekben pedig a tesztek is érkeznek majd.


A márka filozófiájáról:

Értékközpontú szemlélet

A márka filozófiájának középpontjában az anya-lánya kapcsolat fejlesztése és a testi lelki harmónia megteremtése áll. Ugyan, Natival nálunk nem anya-lánya kapcsolat van, de úgy gondolom, hogy így is jól szemléltethető a termékek hatékonysága a két generációban. Hogyha hosszútávú és megbízható bőrápolási lehetőségeket kerestek, akkor érdemes szétnézni az M&D oldalán, ahol 8 termékből tudjátok kiválasztani, azt, amire igazán szükségetek van.

Megoldás több korosztálynak

A termékek megbízható bőrfiatalítást kínálnak mindenkinek, mivel a bőrünk biológiai igényei szerint fejtik ki hatásukat. 

Szakértelem és tapasztalat

A fejlesztések alapját szakmai tapasztalat és személyes konzultációk során tökéletesítették. Természetes alapanyagokkal biztosítják a bőrfiatalodást mindkét generáció számára.


A legjobban, az tetszik, hogy lehetőség nyílik termékminta igénylésére, így bárki kipróbálhatja a nagyobb kiszerelés beszerzése előtt, hogy megfelelő lesz-e számára az adott termék.Hozzánk már úton van a Timeless Gold szérum, ti melyik terméket próbálnátok ki szívesen?


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés