5 nyári maxi

by - június 15, 2017

A nyár a játékosság és a változatosság évszakja, mind a programokban, étkezésben és az öltözködésben is. Ilyenkor hozzuk ki magunkból igazán a maximumot, miért ne jelenhetne meg egy nyári maxi vagy egy virágos kis fekete a ruhatárunkban is tetőzve ezt.

166cm-mel nem vagyok a világ legmagasabb embere, de szeretek a maxi ruhák világába kalandozni egy kicsit. Egyetlen egy maxi szoknyám van, szép kis fekete, nemrég kaptam, de egyszerűen imádom. Nem nyom össze, attól, hogy kicsi vagyok és nagyon kényelmes viselet.

De kalandozzunk egy kicsit a mostani kínálatban, mik is találhatóak a maxik fergetegében, hogyha még nem szereztük be idén nyárra, ezt a bizonyos darabot.

Magas derék, lágy vonalak és egy kicsit indián nyarat idéző színvilág. Ezzel a ruhával nem lehet mellényúlni, egy öv és egy táska tökéletes kiegészítője lehet, egy hűvös nyári sétára, vagy akár egy fesztiválozós napra is.


Tökéletes választás lehet ez a darab egy laza nyári sétához, kis fagyizáshoz vagy netalántán egy randihoz, hogyha úgy adódik. A virágos minta elegáns vonalat és egy kis izgalmat csempész az összképbe.

A geometrikus minták nem csak a matekfüzetben jelenhetnek meg, hanem a ruhatárunkban is. Ez a darab izgalmas választás, nem csak a mintát nézve, hanem a hátkivágás tekintetében is. Egyszerű, de mégis izgalmas, játékos.


Ha a vízpart a cél, akkor nem lehet mellélőni egy lenge világos darabbal. Tökéletes a kánikulában, de egy szelesebb délutánon sem rossz választás.Sejtelmes mell- és hátrész, kivillanó láb, mi is kellene több egy koktél partira. Az ombre színvilág felteszi a pontot az i-re a szettben.

Nektek melyik darab tetszik a legjobban? Hogy álltok a maxi ruhákhoz?


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés