Tervezői kedvencek

by - május 25, 2017


Különleges szabások, játékos vonalvezetés, könnyed kiegészítők, élénk színek, letisztultság, nézzük mi vár ránk a kifutókról a jövőben.


Különleges és egyedi darabok között szemezgethetünk a kifutókról. Legyen szó az adott darab beszerzéséről vagy ihletmerítésről egy biztos, a kifutókon felvonultatnak a hétköznapok során is hordható darabokat, magyar és külföldi tervezők is.

Korábban már írtam, videót is hoztam, az Elle fashion őszi/téli showjával kapcsolatban, most pedig képekben hoztam el nektek azokat a darabokat, amik igazán megragadták a fantáziámat. 

A kifutón felvonult tervezők és márkák: Mirat Cyril, Shaleva Coutre, David Wnd, Kata Szegedi, Nude by NUBU, Tomcsanyi, Whispering Wind, Sophie by Chance Mezőfi Andi, ECCO, ASUS, CAKÓ, Oriflame, Enihorn, Gas, Bioderma, Schwarzkopf, Rossmann, Van Graaf, Volvo, Sopihe by Chance


A pasztell színek továbbra is uralják majd a divatot. Fehér, púder, csipke, tüll, sportos vagy elegáns, netán sportosan elegáns. A kombinációknak csak a képzeletünk és a jó ízlés szab határt.


A klasszikus fekete szín sem hiányozhat az őszi időszakban a ruhatárunkból. Egy bakancsból kivillanó neccharisnya pedig felteheti az i-re a pontot.


Természetesen a színek sem hiányozhatnak a készleteinkből. Kék és piros, Sárga és barna. Lopni kell egy kis színt az őszi hétköznapokba.


Az összes szett közül ez a szett volt a kedvencem, ami az Asus Fashion Show keretein belül vonult fel. Tökéletes darab a ruha is és a cipő is. Kis játékos csipke, visszafogottság és báj, ami teljessé teszi a képet.


A cipőkről sem szabad megfelejtkezni. Elő a metálos csillogással, a korábban már említett necc harisnyával és egy biztos felfigyelnek majd ránk az utcán.


A képekért hatalmas köszönet: VD Photography

Nektek melyik darab a kedvencetek?

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés