Lookbook | Városi elegancia

by - május 05, 2017

Szeretem hogyha valami laza, sportos és mégis elegáns. Most egy ilyen szettet hoztam el nektek.Szeretek lazán öltözködni, a magassarkú számomra nem a kényelem eszköze, így a hétköznapokban leginkább sportcipőben járom a várost.

A mai összeállításomban sincsen másképp.

Egy laza ing, elegánsabb nadrág, kibújva a megszokott farmer kékjéből és indulhatunk is a városba.A nadrág nagyon kellemes viselet, annak ellenére is, hogy világos és alapjáraton kevés világos nadrágom van. De hát a tavasz már javában zajlik, a nyár is a küszöbön toporog így jöhetnek a világos nadrágok. 
Cipzáros díszítése szépen íveli a derekat és ki is emeli azt. A gomb helyett két rejtett akasztó található, így még homogénebb összhatást biztosít a derékrésznél.


Az ing is nagyon kényelmes viselet. Laza, vékony, nyárias és hihetetlenül elegáns. Egyetlen hátránya, hogy napjaink divatjának megfelelően kissé átlátszik a hátrésze, de ezt leplezhetjük egy táskát a hátunkra dobva, egy testszínű melltartóval vagy láthatatlan melltartóval.A szettemet egy bőrcipővel, a kedvenc órámmal, táskámmal és napszemüvegemmel tettem teljessé. 
Tippem: Lépj ki a farmerből, légy laza, de mégis elegáns a hétköznapok során is. Nem kell kifejezetten magassarkú, miniruha, vagy akár fehér ing és szoknya kombinációja ahhoz, hogy igazán nőies legyél. 

Hogyha megtetszett az összeállításom, akkor nézz el a Fashion+ oldalára, akiknek ezt a szettet köszönhetem. Az inget itt, míg a nadrágot itt találod.

Rendelésnél mindenképp figyeljétek a mérettáblázatot, Én mindkét darabból, az s-es méretet választottam. Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés