Arcmasszázs és rózsaszín ajkak

by - május 29, 2017


A májusi újdonságokat már egy jó ideje tesztelem, itt az ideje, hogy megismerjétek ti is.


Ráncok elleni küzdelem arcmasszírozóval 

22 évesen sajnos már megjelentek az első ráncok a homlokomon. Igyekszek minden fegyvert bevetni, hogy késleltessem a többi kialakulását valamint, halványítsam a meglévő ráncokat. Sok folyadékot iszok, kívülről is hidratálom az arcom Anew termékekkel és odafigyelek a vitaminbevitelre is. A stresszes életmód viszont lehet kissé hátráltat ebben a küzdelmemben, de igyekszek, ezt a faktort is csökkenteni.


Az Anew új arcmasszírozó készülékét is bevetettem a küzdelmem során, mely 144 göröngyös modulfejének köszönhetően kiegészíti a bőrápolók ránctalanító hatását. 

Jellemzői:
a masszírozó fejének anyaga: ABS
a nyele: műanyag
mérete: 145 x 30 x 20 mm


Első használatnál kicsit furcsa volt, kellemetlennek mondtam volna a használatát, főleg a homlokrészen. Be kell valljam kicsit meg is ijedtem tőle, hogy bóvli lesz és nem fogom tudni használni. Második használatkor már magabiztosabban álltam hozzá és már gördülékenyen ment a folyamat.

Azóta már tudom, hogy hogy is kell használnom és szívesen görgőzök vele végig az arcomon a hidratálás előtt.

1.lépésben megtisztítom az arcom.
2.lépésben jöhet az arcmasszázs
3.lépésben egy jó magazin társaságában egy kis krémezés

Ha felkeltette érdeklődésed a készülék itt megtalálod.

Pinkkel a nyárbaMatt rúzsokból sosem elég, így amikor választásra esett a lehetőségem, akkor egy újabb matt rúzst választottam a májusi újdonságok listájáról. Avon True matt árnyalatai közé került néhány új szín, az általam tesztelt darab a Pink Passion fantázianevet viseli.


Baba rózsaszínnek tudnám mondani. Nagyon szépen kidolgozott a textúrája és az árnyalat is kellemes. A rúzs csomagolása is nagyon tetszik, letisztult és divatos. Egyszerű, de nagyszerű.


Az ajkamon sajnos nem mutat annyira jól, mint ahogy a rúzsból ránézésre mondanám, mert túl világos, viszont úgy gondolom, hogy lesz gazdája az ismerősi körben, mert kár lenne, nem elhasználni.


Az Avon Matt rúzsokkal már korábban is volt tapasztalatom és nagyon szerettem, azokat is. Ez az árnyalat nem az én színem, viszont sok másik közül lehet még választani, így mindenki megtalálhatja a legjobban hozzáillőt.

A termékekért hatalmas köszönet az Avonnak.

Ti használtátok már ezeket a termékeket? Milyen tapasztalataitok vannak?


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés